ביטוח והעברת בעלות...

laifi

New member
ביטוח והעברת בעלות...

שלום, אני מעוניין להוציא רשיון לקטנוע 50 סמ"ק (מגבלות גיל - 17 וחצי). הבעיה היא ההורים שדי מתנגדים לכל הסיפור הזה. מבחינה כלכלית אין לי בעיה ואני מסוגל להחזיק קטנוע לבד בלי עזרתם. רציתי לשאול, כשאתם אומרים שהביטוח עולה 1700 ש"ח, לאיזה סוג של ביטוח אתם מתכוונים? האם נער בן פחות מ-18 יכול לרשום על שמו קטנוע? ואם יש לכם עיצות איך לשכנע את ההורים זה בכלל יהיה נחמד :) תודה.

tygger

New member
תשובות

1. אתה לא יכול לרשום את הרכב על שמך היות ואתה נחשב קטין. אתה זקוק למבוגר כאפוטרופוס. 2. הביטוח מחירו לביטוח חובה בלבד הוא כ1700 ש"ח. צד ג' זה תוספת של 500-700 ש"ח. וביטוח חובה, כשמו כן הוא, חובה. 3. ואיך לשכנע את ההורים? שאלה טובה. אני אישית חושב שיש אנשים שאסור להורים שלהם לתת להם לרכב אפילו על אופניים עם גלגלי עזר. הייתי מציע לך לשבת איתם לשיחה ולראות לאיזה כיוון נושבת הרוח. כמובן שאם אתה עומד לנסוע כמו אידיוט בלי מעיל ממוגן, כפפות וקסדה מלאה אז אני הייתי אומר שהסיכוי שלך צונח אוטומטית למטה...

laifi

New member
תודה רבה על התשובות

הטענה (הלא מקורית) של ההורים שלי היא שזה מסוכן. אני ממש לא מאלה שרוצים קטנוע בשביל הפוזה והולכים ליסוע כמו מטורפים. מקווה שאני אשכנע אותם בסופו של דבר...

S A T L A N

New member
אני בטוח...

גם אני חשבתי ככה ואמרתי לאמא שלי ככה ובסוף יצא ככה =
!!!

tygger

New member
כן אבל אתה

רוכב בצורה לא בטוחה בכלל ולא ממש מנסה ללמוד את הקטנוע לפני שאתה מנצל אותו. שלא נדבר על כך שאתה רוכב בלי מיגון...

S A T L A N

New member
תודה רבה על האיזכור לטייגר

טוב הבנתי שאתה אוהב להטיף לי כל פעם מחדש עכשיו אני צריך מימך עזרה אז אם אתה יכול להכנס לכמה דקות לאיי סי קיו או לשלוח לי מסר אני ישמח מאוד

tygger

New member
תחסוך את הכסף של התיקונים כל פעם

ותלמד לרכב. וכמובן שתרכוש גם מעיל רכיבה נורמאלי.

harabecw

New member
../images/Emo122.gif

חכה עוד חצי שנה ועשה רשיון על 500. ההורים שלך צריכים להבין שהתבגרת (אני מקווה) והגיע זמנך להחליט החלטות לגבי חייך.

laifi

New member
אני לא צריך יותר מ-50...

הנסיעות שלי הן חולון-אזור-ת"א-ראשון. לכל המקומות הללו אפשר להגיע בכיף עם 50 סמ"ק. אני לא אחכה עד לפסח בשביל להוציא ל-500 סמ"ק. אני מתגייס כמה חודשים אחרי זה, חבל להשקיע...

harabecw

New member
החלטה שלך

ואני עדיין מציע ללכת על גישת הבגרות עם ההורים לא גישת "אני רוצה" - שיוצרת צד מנוגד להם.

למעלה