ביטוח חובה.

ultra777

New member
ביטוח חובה.

מממ שאלה, אם אני נהג חדש (ללא מלווה) ואני נוסע לי להנאתי, אך ללא ביטוח חובה. מה יעלה בגורלי במקרה של עצירה מצד משטרת ישראל. תודה! הכוונה היא שיש לאבא ביטוח חובה, אבל החברה רוצה שנשלם המון כסף בשביל ביטוח חובה, למה? כי למעשה הם מחייבים אותנו לעשות גם מקיף באותה הזדמנות, אין סיכוי לחובה בלי מקיף מבחינתם

אל תשחק בזה

כי אתה נהג חדש ובדוואי גם "צעיר" (מתחת לגיל 24) וזו הסיבה למה חברת הביטוח שלכם דורשת שתעשו גם ביטוח מקיף מיוחד בשבילך. נהגים חדשים רבים מעורבים בתאונות לא מעטות, אחוז גבוה מהן קטלניות. אי לכך אף חברת ביטוח לא מסכימה שאתה תעלה על ההגה בלי ביטוח מקיף עם כל אמצעי הזהירות והתוספות. וכל זה עולה יותר כסף. אם לא תשלמו משמע אתה נוסע בלי ביטוח, וזה אומר שבכל תאונה שתהיה מעורב אין לך שום ביטוח לא על הרכב, לא על עצמך ולא על מי שפגעת בו (צד שלישי). וזה אומר צרות שמתחילות ולאאא נגמרות. אין לך מושג לאיזה בוץ אתה מכניס את עצמך. או שתעשו ביטוח מתאים או שאל תנהג. שוטר שיעצור אותך צפוי לזמן אותך למשפט בגין נסיעה ללא ביטוח חובה כנדרש בחוק. וזה גם יסבך אותך.

עד 3 שנים מאסר...

ותשלום החזר הוצאות רפואיות למי שנפגע (אתה או אחרים, חלילה ) - שיכולות להגיע למליונים...

למעלה