ביטוח חיים לחולות לופוס- שאלה

נ י ב י

New member
ביטוח חיים לחולות לופוס- שאלה

שלום לכולם רציתי לדעת האם מישהי תוכל לעזור לי בכל העניין של ביטוח למשכנתא אני בת 26 חולת לופוס כבר המון שנים, הלופוס שלי מוגדר מעבדתי והוא די קל אבל עכשיו כשאנחנו לוקחים משכנתא אני יודעת שעלי לדווח עליו. בחברות הביטוח שפניתי אליהן נורא נבהלו מעצם השם של המחלה והפרמיה שלי קפצה ב- 150% לא משנה איזה אישורים רפואיים הבאתי. אשמח מאוד לשמוע מכן עצות או המלצות לגבי חברות ביטוח שאולי יש להן ניסיון עם חולי לופוס, ובכלל, אולי זה פשוט ככה ואין מה לעשות מחכה לתגובות תודה, ניבי

הי ניבי וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מצטערת לאכזב, אבל תשובה אין לי....... מה שכן.....רק רציתי להגיד שעוד יענו לך, כדי שלא תחשבי שלא מתייחסים כאן לשאלות. קצת סבלנות, בטח כבר הערב משהו יגיב. בהצלחה, עדית.

gaia20

New member
ביטוחים

האמת היא שגם לי אין תשובה אבל אני מציעה לך לחכות לתשובתה של בעלת ניסיון, שבטוח במאה אחוז שהיא כן יודעת שמה כוכי, ואי אפשר לפספס אותה, שמה צבוע בחום.

פנקר

New member
גאיה שלום

שלום לך גאיה, אני חדשה בפורום ואשמח אם תוכלי לומר לי מי זאת כוכי וכיצד אפשר לפנות אליה אני עדין לא יודעת להשתמש בפורום הזה כמו שצריך , אבל עכשיו שיש עם מי לדבר אני בודאי ובודאי אשתמש בו. אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה פנקר

ל3

New member
ברוכה הבאה פנקר

אני אומרת את זה תמיד לכל החדשים: הגעת למקום שבו יש אנשים מקסימים , תומכים ונפלאים. מקווה שלא תצטרכי להיעזר בתמיכה שלנו הרבה בכול אופן, אנו נשמח לראותך פה תמיד אז weel come

פנקר

New member
שלום לך

קודם כל רציתי לומר שאני שמחה שאני לא לבד ויש עוד אנשים כמוני. תודה על קבלת הפנים. אני לא כל כך מעודכנת אבל ניתן לראות שאתם קבוצה מגובשת ואשמח להצטרף. אם יהיה לי שאלות האם אוכל לפנות אליך. בתודה פנקר

פנקר

New member
שלום לך קשה יש רק בלחם

אני ממש שמחה על הגישה שלך שגלל זה בחרת שם כזה!!!!. שמי פנקר ואני חולה מגיל 15 כיום אני בת 24 והתחתנתי לפני 3 חודשים לבחור מקסים מאין כמוהו. הייתי אצל הרופא לפני כחודש וכנראה שהמחלה התפרצה שוב. התחלתי לקבל כדורים נוספים. רציתי לשאול אותך יש מיליון בדיקות שעושים לנו אבל אני אף פעם לא מצליחה להבין מה אומרת כל אחת האם תוכלי לעזור? פנקר

פנקר

New member
בעית ביטוח החיים לחולי לופוס

הי ניבי, גם אני באותה הבעיה חולת לופוס שקנתה דירה והביטוחים נרתעים מלבטח אותי. אני מאוד מקווה שתיהיה תשובה בהקדם אשמח אם תצרי איתי קשר תודה רבה פנקר

gaia20

New member
כוכי שלנו

כוכי אומנם הרבה זמן לא כתבה כאן, אבל אם תסתכלי שניים-שלושה דפים אחורה (וזאת את יכולה לעשות ע"י לחיצה על המספר 2 או 3 בתחתית העמוד, ז"א, מספר העמוד) תוכלי לראות את שמה צבוע בחום. ברגע שתפתחי את אחת מהודעותיה יש בתחתית ההודעה שלה אופציה לשלוח מסר אישי ("שלח מסר אישי לכותב ההודעה") כשתלחצי על זה יפתח לך חלון ובו תוכלי לכתוב לה מסר אישי. כמו כן, אני בטוחה שברגע שהיא תוכל להכנס לכאן היא במילא תראה את הודעותיך ותגיב לך. בהצלחה וברוכים הבאים לכל החדשים!!

פנקר

New member
לניבי בקשה קטנה

האם תוכלי בבקשה לומר לי את השם של חברת הביטוח שהסכימה לבטח אותך , למרות שהפרמיה גבוהה תודה פנקר

נועה בת

New member
היי לכולם ולניבי ברוכה הבאה !

יש לי משכנתא וביטוח חיים , לא שאלו יותר מידי שאלות. ביטוח חיים דרך הבנק, הצהרתי שם מחלה וזהו . לא נכנסו לפרטים . כשעשו לי ביטוח חיים דרך העבודה , אזז היתה בעיה. שום חברה לא הסכימה. מי ממכם שהינו עובד מדינה , אזי יש אופציות כי המדינה מחייבת, אבל מי שלא .... אז יש בעיה אמיתית .

שאנל

New member
ביטוח

פעם, מזמן, כוכי פרסמה שם של סוכנת ביטוח שמבטחת ללופוס, פניתי אליה והיא באמת עשתה לי ביטוח חיים וכיסוי רפואי. הביטוח כולל סעיף שיפוי שקשור ללופוס (אני חושבת שזה השם) והכוונה היא שהעלות החודשית של הפרמיה שלי היא 150% וזה מבטח אותי לכול דבר. אם גיאה מסכימה אני יפרסם את הפרטים שלה כאן, אפשר גם לפנות אלי במסר.

ביטוח חיים

שלום לך ניבי קודם כל ברוכה הבאה. (האם את ופנקר הם אותו אדם?) אנחנו (ארגון הלופוס בישראל) מודעים מאוד לבעייה של ביטוחים לחולי לופוס. הצלחנו לארגן (לאחר מאמאצים רבים ובמשך שנים רבות) סוכנות ביטוח אחת, שמצליחה לפתור את הבעיות הביטוחיות של חולות לופוס. לארגון אין שום רווח מהעניין, ואין לך שום מחוייבות לסגור איתה ביטוח. כדאי לך להפגש איתה, ולראות אם היא יכולה לעזור לך. היא כבר עזרה להרבה חולי לופוס. שולחת לך את הפרטים שלה במסר אישי. הרבה בריאות

בקשה לא לפרסם כאן את פרטי החברה

שלום לכולם בקשה לא לפרסם כאן את פרטי החברה, אלא רק דרך המסרים האישיים. אין בעייה שתעבירו האחד לשני את הפרטים, זה לא חייב לעבור דרך הארגון, אבל הפורום אינו יכול להוות שטח לפרסום של חברת ביטוח, למרות שהיא היחידה - בינתיים - שנותנת מענה סביר לחולי לופוס. המון בריאות ובהצלחה עם הביטוחים

למעלה