ביטוח חיים

poter

New member
ביטוח חיים../images/Emo129.gif

האם מישהו מכם מבוטח באמצעות סוכנות ביטוח "גדות" בביטוח חיים? והאם מישהו ניסה להפסיק את הביטוח ולקבל את דמי החיסכון שבביטוח חזרה? אני נסיתי ואכלתי אותה....

odedg

New member
מה שבטוח

אני חושב שכאשר עשית את הביטוח, לא קראת את ההסכם עליו אתה חתום ליד היכן שכתוב שקראת והבנת... ניחשתי נכון?

poter

New member
תשובה לשאלה

בנינו מי יש לו סבלנות לקרוא את האותיות הקטנות?... אבל אם סוכנת אומרת בעת החתימה, שהפוליסה היא ל-15 שנים וזאת לאחר שחברים רבים בעבודה כבר חתמו לפני, ואח"כ מתברר שהפוליסה היא ל-30 שנה, הרי שאכן אכלתי אותה... ולמרות שבפוליסה מצויין שניתן להפסיק את הביטוח כעבור שנתיים מתחילתו, בהתראה בכתב של 30 יום, ואכן ביקשתי הפסקה לאחר ארבע שנים, בכתב, וומאותו רגע החל מסע ייסורים עם טלפונים, עם הרבה מריטת עצבים כ- 3 חודשים עד קבלת ההחזר המגיע לי (אגב לא בטוח שהסכום שקיבלתי נכון, אני חושב שהוא הרבה יותר נמוך ממה שהי ה מגיע לי, אך אין לי כח להמשיך במלחמה..)והפסקת הביטוח.

odedg

New member
אשרי המאמין

אם אתה מאמין לכל מה שאומרים, במיוחד כשמדובר בכספך, הרי יש כאן באמת בעיה שקשה לעזור. תפנה אליהם בכתב (רק מכתב אחד קטן...) ותבקש בנימוס אך בתקיפות הסבר לחישובי ההחזר, ובכתבץ. תמיד יש מישהו שיעזור לך לבדוק.

poter

New member
שוב תודה../images/Emo91.gif

אני יודע שיש רבים שנפלו בפח שטומנים/טומנות סוכני סוכנות הביטוח הנ"ל. אי לכך רציתי רק להזהיר... מכל מקום תודה על הרצון הטוב.

למעלה