ביטוח חיים

טל ר

New member
ביטוח חיים

שלום לכולם, שאלה לחבר'ה שעשו ביטוח חיים (Term life insurance): היכן עשיתם (בעיקר אם קיבלתם תעריפים זולים...)? האם עשיתם ביטוח מתחדש לשנה או ל-Term ארוך יותר? בין הביטוחים הזולים שמצאתי עד כה - הביטוח הקבוצתי של IEEE (שימו לב - המחירים הם לכל חצי שנה). והערה/הארה לאלו שטרם עשו: לידיעתכם, חברות רבות אינן מבטחות מי שאינו אזרח אמריקאי ואינו תושב קבע. נשגב מבינתי מה הקשר בין מחט לחור xxת, אך זה המצב. טל.

iris mom of two

New member
בזמנו

וזה לפני 5 שנים עשינו עם JOHN HANCOCK היה דיל אם עושים דרך האינטרנט. עשינו TERM ל-20 שנה. לפני שנתיים עשינו משלים (צרכים השתנו) עם NEW YORK LIFE. חוץ ממחיר כדאי לבדוק את הRATING של החברה, הרי אתה רוצה שעדיין תהיה קיימת אם חס וחלילה תצטרך. בשני המיקרים ההצעת מחיר שקיבלנו לפני ואחרי הבדיקה היו שונים, ולא כי מצבנו הבריאותי כל כך ירוד, אלא היות וכדי לקבל את הצעת המחיר צריך להיות סופרמן (ללא שום היסטוריה של שום מחלות במשפחה, סבא וסבתא מכל הצדדים שחיו עד גיל 200, ואף פעם לא הייתם מצוננים). אם הייתי עושה זאת שוב, הייתי חוזרת לניו יורק לייף, היחס שלהם היה מצויין. ועניין הביטוח - פשוט למנוע הונאות. מי שלא תושב קבע נחשב לסיכון יותר גבוה (חזרה לעניין אמריקה לא צריכה ולא מעודדת זרים).

טל ר

New member
תודה!

בנוגע ל-New York Life, מסיבה שאינה ברורה לי, ב-Term Life Insurance שלהם התעריף קבוע מראש רק ל-10 שנים, כאשר לאחר מכן הם רשאים לשנותו. ביררתי גם עם John Hancock - תודה. לעניין תושב קבע לא ברור לי מדוע מי שאינו תושב קבע (ונמצא על ויזת עבודה חוקית) הוא סיכון גבוה יותר, אבל כנראה שאת וחברות הביטוח מבינות משהו שאני לא (וזה בסדר, אני לא *חייב* להבין הכל). תודה רבה!!! טל.

iris mom of two

New member
טל

זה לא שאני מבינה את זה. אבל תחשוב על זה ככה: למה אדם על ויזת עבודה שיצטרך לעזוב בתום הויזה צריך ביטוח ליותר מהזמן שמותר לו להיות פה? אתה ואני יודעים כי זה בתקווה שהאדם יישאר פה והוא רוצה להגן על המשפחה. חברת הביטוח חושבת, סיכון כלכלי. NYL יכולים לשנות את התעריף, להגן על עצמם מאינפלציה, לפי הסוכן שלהם הם אף פעם לא עשו את זה. לפני שנתיים היה להם את הRATING הגבוה ביותר. תבדוק גם עם פרודנטייל ומט לייף.

טל ר

New member
בנוגע ל-NYL

No offense, אבל הטיעון של הגנה מאינפלציה נשמע לי מצוץ מהאצבע. מאחר והפוליסה אינה צמודה לאינפלציה, שחיקה של הפוליסה יחד עם הפרמיות העתידיות משחקת רק לטובת חברת הביטוח, מכיוון שהפרמיות ששולמו כבר אינן נשחקות. ייתכן והם מעולם עדיין לא עשו זאת, אך מאחר ומדובר בביטוח אני מעוניין בהגנה גם מפני מקרי קצה. בדקתי כבר עם Met Life ו-Prudential. שוב תודה! טל.

למעלה