ביטוח טייס ממ"ג

ביטוח טייס ממ"ג

לאחרונה ערכתי בדיקה מחודשת של פוליסות ביטוח החיים ואובדן כושר עבודה. כשיידעתי את סוכן הביטוח בדבר תחביבי החדש (הממ"ג), הוא פנה אל מספר חברות ביטוח לקבל הצעות. חלק מהחברות הסכימו לבטח אותי תוך "החרגה" של התחביב. אחרות דרשו תשלום פרמיה "בשמים" ורק חברה אחת הסכימה לבטח אותי תוך גביית פרמיה כפולה מן הפרמיה הרגילה, מה שמיקר את הפרמיה החודשית בכמה מאות שקלים והופך את התחביב ליקר ביותר (בהתחשב במספר השעות המצומצם מידי חודש בהן אני טס). ידוע לי כי דמי החבר באגודה כוללים ביטוח צד ג' ותאונות אישיות (עד כמה?) אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו או מכירים את הנושא.

בדיוק עכשיו אני עובד על זה .

פנו אלי שני סוכנים בהצעות בעניין : 1. דודי דגן 036500081 2. שמואל מחברת רשף. (אבד לי הטלפון). נסה אצל שניהם. לפי מה שראיתי פרמיה כפולה היא שחיטה. שים לב שאינך חייב לקנות את כל הביטוח שלך לעניין הטיסה למרות שלכאורה כך מנסים למכור לך את זה. אתה יכול לקנות נניח 30% ביטוח המתייחס לעצם עניין התעופה למשל ביטוח חיים למליון ש"ח למקרים חו"ח רגילים ו חצי מליון נוספים הכוללים סיכוני תעופה וכו. נסה כבר בשלב הזה להכניס לביטוח את כל התחביבים האפשריים (גם העתידיים ) עתירי הפרמייה כמו סקי, צלילה, אומנויות לחימה, כתיבה בפורום וכו... כי זה לא יוסיף לך במחיר ועשוי לחסוך לך שתחליט לעסוק בזה כי כל זמן שסוכן הביטוח להוט למכור לך פוליסה חדשה הוא יעשה הכל כדי לקבל אותך אליו. בהצלחה ועדכן אותנו. אהרון.

אני מבטח טייסי ממ"ג

בתוספת פרמיה מזערית של כ- 25% . אנא פנה אלי בנושא. עשרות טייסי ממ"ג + טרייק ומאות טייסי אז"מ + GA , כבר מבוטחים דרכי. אגב, אני חוזר מחופש ב - 12/08/03. בכל אופן, הנך מוזמן להכנס לאתר שלי ולהתרשם. אתר ביטוח לטייסים

ובנוסף..

באתר האמור , בפרק "תוכניות ביטוח" תמצא הסברים רחבים על כל הביטוחים שטייס צריך כולל תעריפים לדוגמה (חלק מהתעריפים הוזלו במעט ויעודכנו בקרוב). אני לא ממש בטוח שאני יכול לפרט (צנעת הפרט) את שמות האנשים המובילים בענף הממ"ג המבוטחים דרכי, אבל אלו ממש המובילים והוותיקים בענף. אם יש לך שאלות "דחופות" לפני שאני חוזר מהחופש, אנא אל תהסס להתקשר אלי ל - 050-274803, כמו כן אתה יכול להתקשר למשרדי (09-9571192) ולקבוע פגישה למייד לאחר חזרתי מהחופש. והכי חשוב לזכור: "לטוס בלי ביטוח זה חמור כמו... לטוס בלי ביטוח" יוסי מיליס

giyora

New member
יוסי שלום

האם תלמיד טיס מבוטח באופן אוטומטי דרך בי"ס שבו הוא לומד? (אני לדוגמא לומד בשדה תימן) תודה, גיורא

למעלה