ביטוח ילדים בגנים

נענ1

New member
ביטוח ילדים בגנים

מקווה שהשאלה קשורה לפורום הזה, ואם לא - אשמח להפנייה לפורום המתאים. בספטמבר 2006 אני שולחת תינוקת למטפלת, בביתה של המטפלת. שאלתי לגבי ביטוח והיא אמרה שאין לזה משמעות והיא לא עושה. (מלבד הבת שלי תהיה שם תינוקת נוספת, שתיהן בנות 10 חודשים). שאלתי היא - מה המשמעות של ביטוח ילדים במשפחתונים וגנים. האם חובה לעשות? אם המטפלת לא עושה - כדאי לי לעשות לבד ואם כן - איך? המון שאלות על תינוקת קטנה אחת... תודה!

ביטוח בטיפול בתינוקת

שלום רב, תראי, מדובר בתחום די אפור. הרי לא מדובר במקום מסודר אלא בבית שלה, ואם היא לא עושה ביטוח ואת כן רוצה לעשות, צריך לשאול אם את מוציאה ביטוח, אם זה ביטוח אישי לבתך, או ביטוח ספציפי לתק הטיפול שלה אצל המטפלת. הכי טוב להתייעץ עם סוכן ביטוח שימליץ לך, כי לכל חב' ביטוח יש פוליסות אחרות. בנוסף, את יכולה לפנות לפורום דיני ביטוח, כאן באשכול המקצועי, ושם יש הרבה סוכני ביטוח ויועצים. בברכה,

נענ1

New member
עוד שאלה

תודה על התשובה המהירה! אני אכן אפנה להתייעץ בפורום הביטוח אבל מה שאני לא מבינה זה מה המשמעות של כזה ביטוח. את מי הוא מבטח? את התינוקת? את המטפלת? מה יקרה אם הילדה תיפצע אצל המטפלת? הרי היא מבוטחת גם דרך קופת חולים וגם דרך ביטוח בריאות. למה בכלל יש צורך לבטח ילדים בגן או אצל מטפלת? אני מעריכה את הנכונות שלך לעזור!

כי תלוי מה הנזק

שלום רב, אכן במקרה של נזק , קופת חולים תספק טיפול ראשוני והמשכי. אבל אם הנזק יגרם, נניח ולא עלינו, כתוצאה ממחדל, בזדון או ברשלנות, מישהו צריך לשלם על זה, שזה לא קרה ככה סתם, אלא באשמתו של מישהו. לגבי השאלה של את מי הביטוח מכסה, זה נורא תלוי מי עושה את הביטוח. אם המטפלת תבטח עצמה, היא תעשה זאת מפני תביעות של הורים כנגדה בשם הילדים, בגין מעשה שנגרם לילדים אצלה. אבל אם את תבטחי את בתך, תעשי זאת, באופן כללי מכל נזק שיגרם לה, לא משנה באיזו מסגרת. אבל שוב יש הרבה סוגים של פוליסות, את צריכה לומר לסוכן מה חשוב לך, החזר הוצאות פרטיות, פיצוי לעתיד וכו' ולפי זה ימצאו לך פוליסה מתאימה בברכה,

למעלה