ביטוח כללית מושלם

שטיבלמן

New member
ביטוח כללית מושלם

מה קורה? ההודעה שלי נעלמה... אכתוב שוב טוב, הייתי בטוח שאפשר להקפיא את ביטוח הכללית המושלם, וכשאני חוזר, לחזור לכל הזכויות. והנה אמרו לי בטלפון שאי אפשר להקפיא, רק להמשיך לשלם כל חודש. לי זה נראה כמו פקידה שאינה מתמצאת, ולכן אשמח לשמוע מכם - האם אתם יכולתם להקפיא את הכללית המושלם? כמו כן, כמה אתם משלמים בביטוח לאומי לכל חודש? תודה רבה.

Taliy

New member
אם אני זוכרת נכון היא צודקת

כדי לשמור על הזכויות צריך להמשיך לשלם לקופה, כי אחרת כשחוזרים צריך לשלם תשלומים מאוד גבוהים למשך תקופה מסויימת. התשלומים לביטוח לאומי תלויים במשכורת, אבל התשלום המינימלי הוא 80 ש"ח.

שטיבלמן

New member
רק 80 ש"ח???

תודה טלי. נדמה לי שתשלום כאשר נמצאים בחו"ל הוא תמיד יהיה מינימלי, לא? ולי אמרו משהו כמו 130-140 ש"ח (נדמה לי 138, אך אין את הדף לפני), ואמרו לי שזה מה שמובטלים משלמים... ממש מוזר מה שקורה פה, עושה רושם שכל פקיד אומר את מה שמתחשק לו באותו הרגע.

ההודעה שלך לא נעלמה

פשוט כתבת אותה בפורום השכן. ושם התפתח דיון וגם אני כתבתי לך כמה תשובות. אתה יכול לבקר בשרשור שם ולקרוא אותו בלינק הזה.

שטיבלמן

New member
לא, לא עדי

שלחתי גם כאן בפורום הודעה ראשונה, והיא לא נקלטה, לכן שוב שלחתי אותה הודעה כאן בפורום, ואח"כ הלכתי גם לפםורום השני ושמתי גם שם הודעה.

למעלה