ביטוח לאומי בזמן שתביעה עדיין בתהליך

MaLoRy7

New member

ליפני כשנתיים וחצי נפגעתי קשה בתאונת דרכים, התביעה עדיין בתהליכים בין עורכי הדין והביטוח. לא ביקשתי דבר מביטוח לאומי כי נאמר לי שכול מה שאקבל מהם ירד מהתביעה של הביטוח של התאונה .האם זה נכון או שיש מקום לפנות לבטלאומי לשרמ או משהו דומה ?כמו כן ברצוני לדעת האם יש אפשרות לבקש רטרואקטיבית על תקופה מסויימת לפחות מאז שהישתחררתי מבית החולים ,(עדיין אינני עובדת ורק כעת מסוגלת להתחיל לחפש עבודה חלקית...)בתודה מראש ובירכת חג שמח.

שלום רב, אם מדובר בתאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה את צריכה לפנות לביטוח לאומי למצות את זכויותיך. התייעצי עם עורך הדין שלך לגבי העיתוי ואופן הפניה לביטוח לאומי. זכויותיך בביטוח לאומי גם חשופות להתיישנות, וכך אם תגישי מאוחר מידי את התביעה, יקוזז מהמגיע לך סכומים בגלל עיתוי הגשת התביעה. בברכה,

MaLoRy7

New member
התאונה קרתה לא בזמן שהייתי בעבודה

בזמנו הייתי בין עבודות באותו יום חזרתי מיום של ראיונות עבודה כשבערב קרתה התאונה בנוסף לכך אני מתקיימת מקיצבת נכות מביטוח לאומי עוד טרם התאונה, לכן אני שואלת האם מגיעים לי איזשהם זכויות ניידות או אחרות בעיקבות התאונה או נזק או כולשהן או פשוט לתת לתהליך הארוך והמיגע של התביע להתגלגל לאיטו...

התאונה קרתה לא בזמן שהייתי בעבודה

שלום שוב, חברת הביטוח יכולה לטעון שאת צריכה להגיש תביעה לבדיקה מחדש בנכות כללית, ואם יקבעו לך נכות גבוהה יותר בגין התאונה, ותוגדל לך הקצבה, אז את החלק היחסי של התרומה של התאונה, יוכלו לנכות מסכום הפיצוי. בכל מקרה אם את מיוצגת, רצוי שתנהלי על נושא הנכות הכללית, דיון עם עורך הדין שלך. בברכה,

למעלה