ביטוח לאומי, שילכו לק&%&#*@

ביטוח לאומי, שילכו לק&%&#*@ ../images/Emo46.gif

כפיר כבר בן חמישה חודשים. רק עכשיו נכנס לבנק הכסף שהגיע לי על 3 חודשי שמירה ו-3 חודשי חופשת לידה. הם נתנו פיצוי על האיחור (28 ש"ח) והורידו מהפיצוי 45% מס מסיבה לא ברורה... אבל תנסו חודש אחד לא לשלם להם בזמן... אינעל אחותם הצולעת. סליחה, אני אשתדל לא לקלל יותר בפורום הזה.

אולי תשלחי להם מכתב על זה..

רק בשביל החוצפה שלהם לעכב (סיפור שפורסם בהורים וילדים..) להורה את קצבת הילדים שלו בגלל שהוא היה חייב לפני אלף שנים חוב שלא סודר (כי אותו הורה בכלל לא היה מודע שהוא חייב להם איזו כסף..) על סך מזערי משהו מהפקידות ה"מעולה" במוסד שם לב שאותו הורה חייב כמה שקלים והחליט לעכב/לעקל לו את הקצבה.. הבנתי שחוב שלא סולק למל"ל אפשר לגבות אותו גם אחרי הרבה זמן (כלומר אין חוק התישנות..) ועל סמך זה.. אני חושבת לחפש בנירת שלי מסמכים על תשלומי כפל שהיו לי כאשר עבדתי ובמקביל למדתי לימודי תעודה ושלמתי בטוח לאומי באוניברסיטה.. אחרי שהריצו אותי בזמנו לכל מיני מקומות ובגלל שהיה מדובר בבסכום לא ענק החלטתי לזנוח את זה ולא לדרוש את התשלום אבל לאור הספורים עליהם אני חושבת שאדרוש את התשלום עם בקשה לתשלומי כפל ריביות

_גלית_

New member
תשמעו סיפור ../images/Emo63.gif...

אחרי שתומר נולד, שלחנו בקשה לביטוח לאומי ואחרי כמה זמן הגיע מכתב שבו כתוב שלפי הנתונים שלהם בתקופה המדוברת לא הייתי בהריון
... לא ידעתי אם לצחוק
או לבכות
. הפעלתי את הרו"ח שלי ובסוף רק איזה ארבעה וחצי חודשים אחרי הלידה
העניינים הסתדרו... לא יאומן כי יסופר. הכי מצחיק זה שהם לא נתנו לעובדות לבלבל אותם
, הרי לבקשה מצורף מכתב מבית חולים... חבורה של

noa_f

New member
ממני הם ביקשו תשלום על השנים

שהייתי בצבא (סדיר) - כמובן שהדרישה לתשלום הגיעה אחרי 7 שנים בערך ולך תמצא את התעודת שחרור כהוכחה... העיקר שעכשיו הם מחלקים כרטיסים מגנטיים ומפרסמים את העמדות הממוחשבות שלהם...

ולעומת זאת , אני דווקא הופתעתי../images/Emo13.gif

לטובה: למרות השביתה הממושכת בבטוח לאומי ואחרי שהייתי בטוחה שייקח להם המון זמן להעביר אליי את דמי הלידה... זה לקח בדיוק חודש מהגשת התביעה שלי (ולמרות השביתה)

תראי איך אנחנו כבר לא מצפים לכלום

ממוסדות במדינה הזאת? וכשפתאום מעניקים לנו את הזכויות שלנו שמגיעות לנו ע"פ חוק... ועוד ככה חלק, בלי לדפוק על שולחנות, בלי עשרות טלפונים והתכתבויות... אנחנו מופתעים

למעלה