ביטוח לאומי שלחו לי מעקלים הבית....

ביטוח לאומי שלחו לי מעקלים הבית....

היגשתי כמו שאמרו לי בקשה לקבלת קיצבת נכות זמנית, וביטוח לאומי בדקו ומצאו שיש לי חוב ישן מצטבר, אמרתי להם שכרגע אני לא עובד וממש אין לי מזומנים בכיס, מצידי שיקחו את הקיצבה שעדיין לא אושרה לי. הם פשוט בשרירות לב, שלחו לי צו עיקול - ומעקלים לבית ! פחחחחחח מדינה דבילית ומפגרת, כולי חולה עם כאבים בבית, המעקלים באו וחטפו שוק (סיפור רציני) שמעו שאני חולה סרטן ובכלל זה חוב של משהו כמו 8000 שח ובכלל הבטחתי שאשלם רק שיתנו לי להחלים ואסדר הכל, וגם שמעו שעוד לא קיבלתי קיצבה מהם, ושמצידי יקחו אותה על החשבון, והכי גרוע, שעד היום לא בדקו בביטוח הלאומי את החוב הזה, ורק מאז המחלה נזכרו לטפל בי. בקיצור- המעקלים הלכו! לא לפני שאחד מהם פלט משהו עסיסי על מדינה מטומטמת ומז... שיש לנו................ על הפדיחה שקרתה להם. (הבנתי מהם- שהם בכלל מעקלים של בנק הפועלים, והם עובדים עם ביטוח לאומי פ"ת, ומעקלים בשבילהם, ככה שהם לא מעודכנים ב"פרטים הקטנים")
 

24 ברבלה

New member
אני בהלם....

איזה חוסר רגישות! האמת שהמוסד הזה ספציפי נוטה לעשות שטויות על ימין ועל שמאל הוא עושה מה שבא לו והכי גרוע... הם פשוט לא מעדכנים אותך ולא מסבירים לך כלום אתה פשוט אמור לדעת אני מכירה את הסיפור הזה של החוב מהמון חברים מסביבי כי לי יש מזל יש לי אמא שמכירה ואלופה, ממש מלכת הבירוקרטיות (אוי זה לא מחמאה) היא פשוט נתנה הוראת קבע לשלם לחולירות האלה כל חודש והם עזבו אותי פעם אחת הם עשו טעות ואני קיבלתי מהם כסף עד כדי כך הם חכמים אז אל תתרגש.. העיקר שלמעקלים הייתה הרגישות ומקווה שזה יסתדר בקרוב
 

elylan

New member
אלוהים ישמור!

מה שהם עשו לך ממש מזעזע וחסר רגש! יש מלא מקרים שהם מזלזלים באנשים למשל לקשישים מגיע לקבל מהם מטפלת לכמה שעות. אך בשביל להחליט למי מגיע לקבל מטפלת ולמי לא, באים נציגים מביטוח לאומי ו"בוחנים" את הקשישים. ואי עדיף לא לדעת איך הנציגים האלה משפילים את הזקנים... 24 ברבלה אמרה נכון:"האמת שהמוסד הזה ספציפי נוטה לעשות שטויות על ימין ועל שמאל הוא עושה מה שבא לו". ממש מגעיל.
 
הסיפור לא נגמר..........כנסו.......

כשהתקשרתי לברר את העניין, צעקו עלי בטלפון על החוצפה שלי שאני לא באתי לסדר את החוב, ניסיתי להסביר שכולי חולה ואנני יכול לטפל בכלום, ואל דאגה אני מבריא ויחזור לטפל, והם יקבלו הכל, צעקו לי שאותם זה לא מעניין, יכולתי לשלוח את ההורים, הסברתי שההורים לא בעניינים כי יש להם בעיות כספיות, פרט לכך שאני אמור לקחת אישורי תלמיד ממקומות שלמדתי, וההורים לא יכולים לטפל בכאלו עניינים, והם בשלהם: העיקול במקומו עומד. ועיקלו לי רכב שרשום על שמי (הוא לא שלי) ואת חשבון הבנק ! ועוד קטע: הגעתי יום חמישי בשעה שקבעו לי אל הביטוח הלאומי לוועדה רפואית לבדיקה אם אני רשאי לקבל קיצבת נכות, ו....... אני לא רשום בטפסים של החולים שאמורים להגיע באותו יום! התיק שלי לא הוגש לוועדה כלל !!! בדקתי בתא קולי את ההודעה שקיבלתי מהם, והיא אומרת: אנא- הגיע לביקורת לועדה רפואית כמתוכנן, יום חמישי 5/5 רק בשעה 18:30 ולא בשעה 15:30 כפי שהודיעו לך בתחילה. אז מה קורה פה באמת? הם עשו לי קטע? או סתם "חוסר אחריות" מי יודע?
סך הכל אני מרגיש מצויין. כולי מלא שיער (פלא, יותר ממקודם...) נשאר טיפול 1 מעצבן מאוד, אבל 1 וזהוווווווווווווווווווו אמן. ביי לכולם/ן שרק תרגישו טוב
 
למעלה