ביטוח לאומי...

pinchi29

New member
ביטוח לאומי...

שלום לכולם, אני חד הורית טרייה ומקבלת הבטחת הכנסה מביטוח לאומי. היום נאמר לי שאין באפשרותי לצאת לשבועיים לחו"ל בכדי שבני יכיר את אביו. כמובן שאני יכולה לטוס אבל כך אני מוותרת על הבטחת ההכנסה. האם למישהי/ו יש אינפורמציה על הנושא המעצבן הזה?

טיסה לחו"ל

הסיבה לאיסור הזה כמובן- אם את נוסעת לח"ול "סימן" שיש לך כסף ואז למה את צריכה עוד מהמדינה??! מה שאולי תוכלי לעשות זה לבקש ממישהו אחר שישלם עבור הכרטיס (ותשלמי לו כמובן) ואז אם תצטרכי תוכלי לטעון שזה היה מתנה ממישהו ולא מכיסך... אני מאמינה שזה יעבור... האבא לא יכול להגיע לכאן??

lior007

New member
קצת מוזר, כי חברה שלי טסה...

לחו"ל בלי שום בעיות חוהיא מקבלת הבטחת הכנסה, השאלה היא מה הם יודעים שאת קנית את הכרטיס או שאת עברת את הגבול? זו השאלה. באמת מענין לדעת הם ביטוח לאומי רואה את אלה שמקבלים הבטחת הכנסה, שהם טסים לחו"ל. שבועות שמח ליאור007 (איילה)

pinchi29

New member
מעניין...

חברה שלך היא חד הורית רווקה או גרושה שמקבלת מזונות? במחשב של בטוח לאומי מופיע אחרי 3 שבועות כל מי שנוסע לחו"ל יש מעקב אחרי זה.

lior007

New member
כן היא חד הורית ומקבלת הבטחת...

הכנסה... אני אשאל אותה לכמה זמן היא יצאה מהארץ אולי את צודקת. היא לא מקבלת מזונות אלא הבטחת הכנסה. אין לה מזונות האב אינו מוכר. מי אמר לך שיש קשר בין המחשב של ביטוח לאומי למחשב של משטרת הגבולות? לא נראה לי הגיוני. כי כל מחשב שייך למוסד שלו, אני חושבת שהם עושים בדיקה אקראית ואם במקרה עולים עליך אולי זו הבעיה. צריך איש מקצוע שיענה לנו על התשובות הללו. ביי ליאור007

מיכל שמ

New member
עיכוב יציאה!

זה לא כל כך נכון שהמחשב בשדה תעופה מנותק ממה שקורה במוסדות אחרים כי עובדה היא שכל אלה שלא משלמים מזונות לילדיהם ובעצם ביטוח לאומי משלם עבורם כך שהם כאילו חייבים את הכסף לביטוח לאומי - בקיצור הם אינם יכולים לצאת מן הארץ . יש להם עיכוב יציאה אוטומטי . אני גם יודעת על כך שמי שמקבל דמי אבטלה או הבטחת הכנסה אינו יכול לצאת מהארץ . אז רצוי לבדוק זאת טוב טוב לפני שעושים צעד כלשהו.

lior007

New member
לא נכון, לביטוח לאומי יש עורכי דין

שמטילים צו עיכוב יציהא מן הארץ בהוצאה לפועל. ואין כזה דבר שמי שמקבל הבטחת הכנסה או אבטלה אינו יכול לצאת את הארץ. חברות שלי יצאו.... ועובדה...עדיין מקבלות הבטחת הכנסה. אולי יש מדגם ומידי פעם הם עולים על מישהו, הרי הם לא יכולים להוציא צווים לכל אלה שמקבלים איזה שהיא הכנסה מביטוח לאומי. אני אפנה לפורום של עורכי הדין פה נראה מה תיהיה תשובתם. נשיקה לכולכן
ליאור

מיכל שמ

New member
לא להתעצבן!!!

ליאור ג´ימס בונד!! מה קורה ???? הכל בסדר ? מה שלום קים ומיקה ואת??? את יודעת שאני נוסעת שבוע הבא לחו"ל עם הבנות (לדודה שלי) אני מה זה בלחץ מזה! תהיי בקשר! בי, מיכל

pinchi29

New member
מישהי שמבינה ויודעת....

אמרה לי בקשר למחשב, אבל אם את רוצה להיות יותר בטוחה, הכי פשוט להתקשר לבטוח לאומי. pinchi

lior007

New member
יש לי תשובה..מיכל נשיקה ממני../images/Emo25.gif

מיכל אני אתקשר אליך השבוע ואני מזמינה את עצמי לשתות איתך קפה....|חיבוק לך ולבנות.| התקשרתי לביטוח לאומי ואין בעיה לצאת את הארץ אבל חייבים להיות בארץ יום אחד בחודש על מנת לקבל את הקיצבה. כלומר אם יצאת בתאריך 3 לחודש את חייבת להיות בחזרה ב31 לחודש. הבעיה היא למקבלי קצבת אבטלה להם אין אפשרות בכלל לצאת מהארץ אבל לא לחד הוריות...... יאללה קדימה צאו צאו מהארץ, לכלו לבלות ומגיע לכם. נשיקות ממני ליאור007

למעלה