ביטוח לאומי

מזה מספר חודשים

בדיוק נסי להתקשר ותשמעי תקליט: "עקב עיצומים אנו לא עונים לפניות טלפוניות..." זה בדיוק מה ששמעתי הבוקר בשעה 08:00 בהצלחה
 
לידיעתכם יש גם נקודות טובות לביטוח

לאומי. נכנסתי לאתר שלהם ושם הופיע מס' טלפון של מענה שלא אוטומטי ! שעובד כל יום בין השעות 8-15. ענתה לי מישהי שמסרה לי בדיוק היכן עומדת בקשתינו תוך שהיא מזכירה לי שההמתנה היא כ- 90 יום (נו אנחנו מחכים רק 30 יום וזה ממש לא נחשב !) זהו. בכל אופן יש את מי לשאול. מרוצים או לא זו שאלה אחרת.
 
ביטוח לאומי

האם ישנה אפשרות לבדוק איפה עומדת הבקשה שלנו לגמלה עבור בננו (פדד).אני יודעת שזה לוקח זמן אך האם ישנה אפשרות לברר מידי פעם כמה זה התקדם?
 
שמח שהיה לך עם מי לדבר

בביטוח הלאומי אני לא הצלחתי ליצור קשר טלפוני שלא עם מענה מוקלט בשבוע האחרו אשמח לקבל ממך כאן או במסר את מספר הטלפון שהצלחת להגיע בו לקול אנושי. ובכל זאת אם הכל טוב בביטוח הלאומי מדוע יש פורום פעיל בתפוז של "נפגעי הביטוח הלאומי"
 
אפשר ואף רצוי ../images/Emo10.gif

אבל כמעט ואין סיכוי שתקבלו תשובה עינינית אלא עם כן, במקרה, נתקלתם בעובד נחמד במיוחד. רוב התשובות הן בסגנון: "העניין בטיפול, וזה לוקח זמן" נ.ב. חשוב: כרגע בכלל המוסד לביטוח לאומי בעיצומים זאת אומרת לא עונים לטלפונים.אבל אולי ניתן לפנות אליהם דרך האינטרנט, אני לא ניסיתי
 
למעלה