ביטוח לבועז

ymelman

New member
ביטוח לבועז

נכון, אנחנו בהחלט מסכימים. יש רק הבדל אחד, שאני צריך לשאות באחריות ובתוצאות למעשי. ולכן אני מאוד זהיר. מה עוד שיש לי נסיון מר. ב- 1996 ארגנתי יחד עם יוסי אבני המנוח את מסע חוצה ישראל ורוכב אחד לצערי נפגע קשות בנפילה. על אף שהיינו מבוטחים ועל אף שנקטנו בכל הצעדים ועמדנו במבחן האדם הסביר וזהיר ואף יותר מכך, נתבענו על ידי עורכי דינו של הנפגע בתביעה על סך של 11 מיליון ש"ח. הביטוח שלנו היה על סך 3 מיליון ש"ח. בסופו של דבר עורכי הדין של חברת הביטוח הפחיתו משמעותית את התביעה לפיצויים אל מתחת ל 3 מיליון (משום שאנו המארגנים פעלנו כשורה ונקטנו בכל האמצעים הנדרשים ממארגנים) ובכל זאת הטירדה של משפט תלוי ועומד ותביעה לא היו נעימים. בקצור אני לא מוכן לקחת סיכון של פרשנות של עורך דין גם אם הוא יאמר לי שפוליסת האגוד מכסה את התחרות שלי, בשעה שהמבטח עצמו קרי סוכן הבטוח של האגוד והאגוד טוענים להיפך. לעומת זאת אשמח מאוד ואני מקווה שאצליח בזמן הקצר שנותר לעלות לאתר את הפוליסה שלנו. בכל מקרה חברים יקרים, פשוט תבטחו עצמכם אצלנו או אצל כל אחד אחר. שוב פעם לא יהיו פשרות. אדם שנרשם לתחרות ולא ימציא לי תעודת אשור תקף על בטוחו לא יורשה לעלות על המסלול ולא יוחזר כספו. אנו מבקשים מכם או אישור מסוכן בטוח או אשור רשמי מאגודת הספורט שלכם עם חותמת האגודה ונציגה המוסמך כי יש לכם בטוח המכסה את תחרות ישראמן/איש ברזל/חצי איש ברזל.

למעלה