ביטוח להריון בחו"ל

פאזל10

New member
ביטוח להריון בחו"ל

שלום לכולם,
אנחנו עושים רילוקיישין בקרוב (לסין).
האם מישהו כאן מכיר ביטוח בריאות שמכסה גם הריון? אני מכירה את הביטוח של "דיויד שילדס" אבל הוא מכסה הריון רק אחרי שנה.
למישהו יש רעיון?
תודה רבה

תבדקו את חברת GMC (חברה סינגפורית אאל״ט)

כשגרנו בסין היה לנו ביטוח שלהם מטעם החברה בה עבד בעלי. הם היו מצויינים.
לא יודעת אם מכסה הריון (ממש לא היה רלוונטי לגבי כי עברתי כבר עם ארבעה ילדים!) אבל שווה לשאול. ייתכן ויש מסלול שמכסה הריון עם פרמייה גבוהה יותר. תבדקו.
אגב, להיכן בסין אתם עוברים??
שיהיה בהצלחה

פאזל10

New member
תודה

תודה שירלי, אנחנו נבדוק.
אנחנו עוברים (כנראה, זה עוד לא סגור לגמרי) לShenyang, זה בצפון סין (מחוז ליאונינג). את מכירה?

ממש לא מכירה את האיזור

הכי צפונית שהגעתי בסין היה לבייג׳ינג.
יודעת שיש לפחות משפחה ישראלית אחת ב-Dalian ששייכת לאותה פרובינציה, אבל מדובר גם כן בכ-3 שעות נסיעה מהעיר שציינת.
הייתי בודקת היטב את מצב שירותי הרפואה במקום מגוריכם המיועד.
באופן אישי, לא הייתי מעוניינת להגיע בהריון או עם תינוקות/ילדים למקומות נידחים בסין בלי שירותי רפואה ראוייים. מה שאני עברתי עם הילדים מבחינה רפואית בעבר, בהחלט נזקקתי לשירותי רפואה מעולים!
אני אישית גרתי בשנג׳ן 4 שנים (ושם היו לנו שירותי רפואה מצוינים בהונג-קונג הסמוכה) ובשנגחאי שנה (שם היה בי״ח מערבי לא רע ומרפאה שהיא שלוחה שלו בשכונה בה גרתי!).

פאזל10

New member
שוב תודה

תודה שירלי,
העיר במרחק 5 שעות נסיעה (ברכת המהירה) מבייג'ין. זו עיר גדולה יחסית (כ 6.5 מיליון) אם כ 200 אלף זרים, רובם גרמנים וצרפתים (יש שם מפעל של BMW ושל צימיגי מישלין).
אני מניח ששרותי הבריאות שם טובים/סיבירים אבל אני בהחלט אבדוק את זה.
כרגע אנחנו לא בהריון ואם ילדה בת 3 אבל אנחנו בהחלט רוצים להיכנס להריון בתקופת שהותנו בסין (כולם אומרים לנו שזה זמן מצויין, מה עוד שאישתי לא תעבוד, כך שנראה לנו שזה באמת זמן טוב....)
אגב, יש לך את הפרטים של המשפחה בDalian (שם ומייל/פייסבוק?) אני אשמח ליצור איתם קשר, אולי הם מכירים את האזור (3 שעות נסיעה בסין זה קרוב מאוד...)

המשפחה בדליאן זה מסתבר לפני 6 שנים (הזמן טס)

ואני לא מוצאת את הפרטים.
אני בעצמי כבר כמעט 3 שנים מאז שעזבתי את סין

מכיוון שדליאן עיר נמל גדולה מרובת תעשייה אני מניחה שיש שם ישראלים גם כעת. אולי אפשר ליצור קשר עם השגרירות בבייג׳ינג ולשאול?
אגב, גיגלתי קצת לגבי שניאנג וראיתי שיש שם לפחות שני בתי ספר בינלאומיים (אחד מרשת בתי הספר הבינלאומיים ואחד מרשת QSI).

למעלה