ביטוח להריון ולידה - דחוף!!!

kblil

New member
ביטוח להריון ולידה - דחוף!!!

בעלי ואני רוצים לעבור לארה"ב בחודשים הקרובים. כמו-כן אני מתכננת הריון בזמן זה. מחברת הביטוח למשל david shields נאמר לי שיש תקופת המתנה של 12 חודש עד שהביטוח יכסה הריון. מה הפתרון???? אם עושים ביטוח דרך חברה (מקום עבודה) ניתן לקבל ביטוח בלי תקופת המתנה??? אנא עזרתכם!

haimmosh

New member
health insurance

You can divide health insurance in the US to 2 types - individual and group insurance. Individual insurance anyone can get on their own (you don't even have to be a legal resident) When you get the individual type of insurance they make sure you don't have any pre-existing conditions like chronic disease, cancer etc.... if you do have them they won't insure you since they want to make a profit. David shield is an example of this and therefore they won't insure pregnancy immediately. Group insurance is the one you get from work. They cover anyone with any disease including pregnancy.

efrat100

New member
לא מדוייק..

בדרך כלל הביטוח ממקומות העבודה אכן מכסה הריון גם אם התחיל לפני התחלת הביטוח או אחרי פחות משנה, אבל אצל בעלי היו שני ביטוחים לבחירה ואחד מהם כיסה הריון לפני פחות משנה ואחד לא. כך שצריך לקרוא את האותיות הקטנות של כל ביטוח לפני שחותמים.

צריך גם לבדוק

האם במסגרת הביטוח הספציפי הריון נחשב pre existing condition או לא. אפילו בביטוחים דרך מקום עבודה לפעמים זה כך, מה שאומר שהוא לא יהיה מכוסה.

G a l i 11

New member
ביטוח רפואי בארה"ב

אם אחד מכם מתעתד לעבוד בארה"ב כדאי לבקש מאנשי ה-hr אינפורמציה לגבי תוכניות הביטוח המוצעות לעובדי החברה. שימי לב לא רק עניין כיסוי ההריון חשוב, יש לשים לב לסוג הביטוח (PPO/HMO) וכו'. הסוגים השונים מכסים אחוזים שונים מהטיפולים/ביקורים וכו' ובכלל יש פרוצדורות שאינם מכסים בכלל. למשל הרבה HMO's מכסים רק 80% מעלות הטיפולים. המשמעות היא שעלות הלידה והשהות בביה"ח עבורך תהיה עצומה. בקיצור, כדאי לבדוק לעומק...

למעלה