ביטוח למורי יוגה

פלטיאל2

New member
ביטוח למורי יוגה

שלום אני מורה ליוגה ורציתי לדעת איך עושים ביטוח לכיתות שלי (רצוי בזול)

נסי את ירון נאמן, דרך ארגון מורי

שלום. נסי את ירון נאמן. נדמה לי שראיתי את ארגון מורי היוגה מפרסם אותו.

pranayama

New member
חברת מדנס רפופורט מתמחים בזה...

יש להם אתר אינטרנט עם הפרטים. יש להם מחירים טובים. אבל חשוב יותר -הכיסויים שלם הכי גבוהים!! לא תמיד כדאי לחסוך!!

יוגי בר

New member
ביטוח

היי פלטיאל אז ככה: עסקי הביטוח בישראל, וגם ביטוחי האחריות המקצועית בתוכם. מצויינים. ולא סתם. בגדול אתה משלם וכשמשהו "מתקלקל" במקום לקבל אתה נדרש להסביר ולהתנצל. לדעתי, אין הצדקה לפרמיה הגבוהה שגובות חברות הביטוח לחבות האחריות המקצועית. זה , אגב, תמיד בדולרים. למה. ככה. כל חברות הביטוח עושות כיסויי משנה בחו"ל. נאמן סוכן הביטוח של חב' אגוז, עובד עם כל חברות הביטוח וזה לא עושה אותו יותר זול. וזול אני מתכוון מול הכיסוי הביטוחי שהוא אמור לספק. ואפרופו מדנס הוא בכלל עובד עם מבטחי חו"ל ישירות. ביטוח שעולה בין $360 ל- 400$ ויותר נראה לי לא הוגן. שכן חברות הביטוח מכרו את אותו ביטוח לפני תקופה קצרה ב- 250 $. ויש גם קאטצ' בפוליסה הזו תבדוק טוב טוב באותיות הקטנות. כי יש שני סוגי פוליסות. לדוגמא: פוליסה שבצעת למשך שנה, למשל, כשנגמרה השנה פג תוקפה כמובן. אבל מה קורה באם מתרגל שלא החליט פתאום שמשהו לא מתסדר אצלו אחרי שנה שהוא לא היה אצלך ואז הפוליסה לא תקפה כמובן, וחברת הביטוח לא מכירה בתביעה אלא מה? בקיצור... לדעתי, שווה לך ולכל מורה לעשות כמה בירורים באינטרנט. להרים טלפון לחברת ביטוח ו/או למרכז יוגה בחו"ל בחו"ל ולבדוק את מצב הביטוחים ומה קורה שם. לפני שאתה מבצע עיסקה בארץ. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

pranayama

New member
בקשר לביטוח של חב' מדנס..

אני מבוטחת בחברת מדנס רפופורט,בדקתי לעומק את האותיות הקטנות במס' חברות והתברר שהם נותנים הכי הרבה(ב-375$ לשנה).לשם דוגמא:אתה מקבל כיסוי ל-7 שנים!! מתום תקופת הביטוח. את זה לא נראה לי שחברה אחרת נותנת. פרט לכך הם מאד גדולים ורציניים בתחום הרפואה המשלימה כבר שנים,העדפתי חברה ידועה ורצינית ,אפשר להזמין מהם טפסים ולקרא. וכמובן להשוות לאחרים. בשביל 30-40 $ בשנה לא כדאי לחסוך לטעמי,את החסכון בהוצאות לשמור לדברים אחרים. ביטוח זול לא יהיה שווה הרבה באם נזדקק לו. וכמובן בתקווה שלעולם לא נזדקק לו.

למעלה