ביטוח לרכב

omerido

New member
ביטוח לרכב

שלום לכולם אנו זוג שגר ב פרובידנס RHODE ISLAND ,יש לנו בעיה עם ביטוחי הרכבים . מאחר שזה עתה הגענו אין לנו רשיון מקומי ,וסוכנויות הביטוח דורשים סכום ממש גבוה לביטוח רכב ,1450 $ לחצי שנה לרכב אחד שעולה 9K . כדי שסכומי הפוליסות יירדו עלינו להחזיק ברשיון מקומי 12 חודשים לפחות האם מישהו מכיר הוא שמע על סוכנויות יותר זולות בפרט בRHODE ISLAND (למרות שהמדינה הזו ממש קטנטונת ) תודה רפי

shaharhadas

New member
עוד בנושא ביטוח

ממה שאני יודע... בארה"ב בhistory משחק בהכל (ביטוח, אשראי...) אבל יש לי שאלה אחרת בנושא, האם אין אפשרות לעשות ביטוח רכב מהארץ לרכב בחו"ל? - (עם ההיסטוריה שלי בארץ - ללא תביעות על תאונות) שחר

odedee

New member
אין אפשרות.

חברות הביטוח בישראל מבטחות רק מכוניות שנוסעות בישראל. מה שאתה כן יכול לעשות, ומומלץ שתעשה, הוא להוציא מכתב (באנגלית) מחברת הביטוח בארץ שמאשר שאין לך תביעות בתקופה שאתה מבוטח אצלה. זה דבר די סטנדרטי ומכירים אותו ברוב חברות הביטוח. ככל שתקופת היעדר תביעות ארוכה יותר, זה עשוי להוריד את הפרמיה הגבוהה שתידרש לשלם בארה"ב. בכל מקרה, בהתחלה עדיין תשלם יותר מאמריקאי, ובצדק - אתה למעשה נהג חדש (בארה"ב) וגם אם אתה מנוסה בנהיגה בארץ, חוקי ארה"ב שונים קצת.

shaharhadas

New member
יש פה בעיתיות

עד לפני חודש הייתי במשך שנה בטיול. לפני כן, במשך כל הזמן היה לי רכב חברה, כך שלא היה לי ביטוח על שמי חוץ מהביטוח על האופנוע שלי - שהיה במשך שנה (ללא תביעות). אני יודע שאני צריך להוציא מחדש רשיון רכב ורישיון אופנוע. (אני הולך לגור בקליפורניה... בעוד שבועיים תהליך ויזת העבודה מסתיים L1B) יש לי שאלה אחת בנושא אופנוע, אם כבר העלנו את הנושא. בארץ יש שלוש רמות: 50, 500 ומעל 500 סמ"ק - איך השיטה עובדת בארה"ב? תודה! שחר.

ganjaman stound

New member
תנסו ב-PROGRESSIVE

חברת ביטוח כלל ארצית שבד"כ מבטחת גם רישיונות בין-לאומיים במחירים סבירים שווה בדיקה

למעלה