ביטוח לתרופות שאינן בסל

orenkulu

New member
ביטוח לתרופות שאינן בסל

תקופת הכניסה ללא תקופת הכשרה או הצהרת בריאות מפורטת נגמרת בעוד שבועיים. סוכן הביטוח שלי שאל אותי אם אני מעוניין והשבתי שאני צריך לבדוק. מדובר על כיסוי מעל סכום מסויים לתרופות שאינן בסל (הסכום משתנה בין המבטחות השונות). הכיסוי לא כולל תרופות בזמן השתלה ועוד כמה סייגים. מישהו עשה? דעה בנושא?

sporTV

New member
ממליץ לך

להתייעץ עם ריקי. סביר להניח שהיא שמעה על הנושא. בהצלחה!

אשמח לשוחח איתך :)

כדי לענות עלי לדעת כמה פרטים הרלבנטים לגביך ולמקום עבודתך וע"כ איני יכולה לתת כאן תשובה כללית שתהיה גם אמינה.

orenkulu

New member
נושא כללי

ריקי, הנושא כללי ורלוונטי לכולם כיוון שהביטוח ניתן ע"י חברות הביטוח הכלליות ללא קשר למקום העבודה. לגבי "לקבל אותי", עד סוף החודש ניתן להצטרף לביטוחים הללו ללא תקופת הכשרה או שאלון רפואי מפורט, כך שזה רלוונטי לכל סיאפניק באשר הוא. ד"א, בחברת כלל ניתן לעשות ביטוח חיים גם לחולים במחלות כרוניות דוג' CF. הביטוח הוא עד 350א' ש"ח. התנאי, אל תמות ב-3 השנים הראשונות. אורן

sporTV

New member
התנאי הוגן למדי

אתה יודע מהי העלות החודשית לביטוח החיים? בהצלחה!

מה הוגן?! שוללים ממך את הזכות למות

בזמן ובמקום שנראה לך... חוצפה!!

sporTV

New member
אין לך סבלנות???

כולה 3 שנים לחכות ואז אפשר לעשות מה שרוצים! השאלה היא כמה זה עולה בחודש.

orenkulu

New member
יש טבלת שקלול

מתחשבת בגיל (בלי קשר למצב רפואי) ולגובה הכיסוי הנדרש. יוצא משהו כמו 140 ש"ח לחודש כדי לקבל את הכיסוי המקס'.

sporTV

New member
הסתכלתי באתר של כלל ביטוח

יש כמה סוגי ביטוח חיים. אחד מהם הוא "ביטוח לכל אחד" או משהו כזה.... והוא אכן מיועד לאנשים לא בריאים. להבנתי, עד 36 חודשים מיום תחילת התשלום על הביטוח, אם המבוטח מת כתוצאה מתאונה, המוטבים כן יקבלו את הכסף מהביטוח. אם המבוטח לא מת בגלל תאונה עד 36 חודשים, יוחזר למוטבים כל תשלום הביטוח עד כה - ללא כספי הפיצוי. לאחר 36 חודשים - אפשר להתחיל להתפרע. ובטוח שיש אותיות קטנות. לא הייתי חותם על דבר כזה מבלי לקרוא את כל האותיות, קטנות כגדולות.

למעלה