ביטוח מאמנים

ביטוח מאמנים

שלום לכולם, מי יודע איפה עושים ביטוח מאמנים וכמה זה עולה ? (צד ג', אחריות מקצועית, תאונות אישיות)

הר ניר29

New member
יש מספר חברות

חפש בגוגל ביטוח מקצועי זה תלוי בגובה הכיסוי שאתה מחפש כ 1600 שקל בהצלחה

אני לא מבינה בזה

על איזו חברה ואיזה גובה כיסוי אתה ממליץ ? (אתה או מישהו אחר ...) בכל אופן תודה רבה על העזרה !

הר ניר29

New member
יעוץ הכי טוב

יתן לך הסוכן ביטוח מה שרצוי לעשות זה לקבל כמה הצעות

הכי חשוב להיות מכוסה מכל הצדדים

לי יש ביטוח מקצועי שאני משלם כ-500$ בשנה וזה מגן עלי מפני תביעות עד סכום של 125.000$ חשוב שהביטוח יהיה מורחב על כל תחומי העיסוק שלך, אצלי מתאמן יכול למות באימון ואני מכוסה...טפו טפו טפו.... בהצלחה

חן M

New member
אבל אתה מכוסה עד 125,000 $

איזה באסה אם הוא יתבע 1,000,000 $
....

חן M

New member
אני צריך לחדש פוליסה היום ../images/Emo3.gif הזכרת לי ...

בעיקרון כל סוכן ביטוח אמור לעשות לך אבל את צריכה להיזהר בביטוחים כי יש הרבה פעמים שמציעים לך ביטוחים זולים אבל שלא נותנים לך כיסוי מקסימלי לעולם אל תחתמי על פוליסה עד שאת לא קוראת אותה , תקראי הכל טוב טוב ותבדקי שאת מכוסה . את צריכה ביטוח אחריות מקצועית וצד ג ... , זה צריך לעלות בסביבות ה- 2000 ש"ח לשנה . מציע לך גם ללכת למקום מסויים לקבל הצעה ואז ללכת למקום אחר עם ההצעה ואז את תתפלאי כמה שפתאום עושים מזה "מסחרה" ומורידים מחירים .

תודה רבה !

אני מחפשת ביטוח משולב שיכסה אותי גם אימוני כושר וגם בהדרכת טיולים. סוכן אחד שפניתי אליו אמר לי שאין אפשרות לכסות הכל בפוליסה אחת. אם יש למישהו ניסיון בנושא אני אשמח לשמוע. בכל מקרה תודה רבה לכל המגיבים !

ultra9

New member
ביטוח מאמנים

בוקר מואר וחג שמח. את יכולה לפנות אלי במסר אישי ותקבלי את כל המידע שאת צריכה. שמי דורון.ומשרדי מוביל בנושא ביטוח מאמנים ומתמחה בכך. יום טוב.

למעלה