ביטוח מורחב לצד ג לממגים(כולל לנוסע)

ביטוח מורחב לצד ג לממגים(כולל לנוסע)

השנה מאפשרת לנו חברת כלל לרכוש כיסוי קולקטיבי לצד ג' (הנוסע נחשב כצד ג' !) בגובה של 500,000$ למקרה ועד 1,000,000$ לתקופה. כמי שעסק בביטוח חיים ואובדן כושר עבודה במשך כ 30 שנה, אני מבקש להעמיד את החברים על חשיבות הכיסוי, נוסע שחלילה יהפוך נכה, כתוצאה מתאונה, יכול להיות בקלות זכאי לפיצוי של מאות אלפי דולרים בגין נכותו, וזה בלי שקופת החולים תתבע מהטייס את מלוא החזר הוצאותיה בגין הטיפול בנוסע (ראה מקרה אסון "הבונים"). לדוגמא הטסת ילד שיהפך לנכה "בטיסות מצווה" שאנחנו עושים בהתנדבות, עלולה לזכות אותו בשכר של לפחות 1,500$ לחודש, שזה 18,000$ לשנה, למשך 60 שנה... מחיר ההרחבה, מעבר לביטוח המינימלי שאנחנו חייבים לרכוש, הוא 265$ ל 16 חודש ( כלומר רק 200$ לשנה והמחיר יפחת אם תהיה הצטרפות מסיבית של החברים). אני ממליץ, מבקש, ולוחץ שכל חבר יעשה את ההרחבה הזו , כי הוא מסכן את עתיד משפחתו באם חלילה יהיה מעורב בתאונה עם נוסע. אנא אל תהססו, התחביב שלנו לא זול, והתוספת הזו לא משמעותית יחסית להוצאות הכלליות שלנו. ריכשו את הביטוח, חישבו על זה כהוצאה לצורך בטיחות, מנסיוני הרב אני יכול להבטיח לכם שזה יכול להציל כלכלית אתכם ואת משפחתכם. בברכת טיסות בטוחות, שמשון

למעלה