מקווה שזה הפורום הנכון,
אנחנו זוג +2 בגילאים 39
רכשנו דירה לפני כ-7 שנים עם משכנתא של 924K, נשאר עוד כ-500K.
אנחנו שוקלים להחליף את הדירה ונצטרך עוד כ-400K לדירה החדשה.
הבעיה היא שלפני כשנתיים וחצי אובחנתי עם מחלה, עברתי טיפולים כשלושה חודשים ומאז חזרתי לשגרה מלאה.
כידוע לכם חברות הביטוח מסרבים לעשות ביטוח חיים לאנשים במצב שלי (יותר נכון עושים אבל עם פרמיה מאוד גבוהה)
מספר שאלות:
1. אם אני גורר את המשכנתא הישנה בדיוק כפי שהיא ללא שום תוספת, האם צריך לעשות משהו מבחינה ביטוחית? האם חברת הביטוח יכולה לא לאשר
לי לעשות שינוי כלשהו או שזה בכלל לא משהו שקשור אליהם ואני ממשיך לשלם על מה ששילמתי עד עכשיו כי לא שיניתי כלום.
2. האם ניתן לקחת משכנתא נוספת על הקיימת על סכום של -400K רק על שם בת זוגתי ואז לא תהיה בכלל בעיה ביטוחית? לגבי החזר חודשי והכנסה לא
אמורה להיות בעיה. אנחנו מכניסים כל אחד כ-15K נטו, החזר חודשי היום 5.5K לחודש.
3. עם מי כדאי להתייעץ בנושא הביטוחים בנק או חברת ביטוח?
תודה
אנחנו זוג +2 בגילאים 39
רכשנו דירה לפני כ-7 שנים עם משכנתא של 924K, נשאר עוד כ-500K.
אנחנו שוקלים להחליף את הדירה ונצטרך עוד כ-400K לדירה החדשה.
הבעיה היא שלפני כשנתיים וחצי אובחנתי עם מחלה, עברתי טיפולים כשלושה חודשים ומאז חזרתי לשגרה מלאה.
כידוע לכם חברות הביטוח מסרבים לעשות ביטוח חיים לאנשים במצב שלי (יותר נכון עושים אבל עם פרמיה מאוד גבוהה)
מספר שאלות:
1. אם אני גורר את המשכנתא הישנה בדיוק כפי שהיא ללא שום תוספת, האם צריך לעשות משהו מבחינה ביטוחית? האם חברת הביטוח יכולה לא לאשר
לי לעשות שינוי כלשהו או שזה בכלל לא משהו שקשור אליהם ואני ממשיך לשלם על מה ששילמתי עד עכשיו כי לא שיניתי כלום.
2. האם ניתן לקחת משכנתא נוספת על הקיימת על סכום של -400K רק על שם בת זוגתי ואז לא תהיה בכלל בעיה ביטוחית? לגבי החזר חודשי והכנסה לא
אמורה להיות בעיה. אנחנו מכניסים כל אחד כ-15K נטו, החזר חודשי היום 5.5K לחודש.
3. עם מי כדאי להתייעץ בנושא הביטוחים בנק או חברת ביטוח?
תודה