ביטוח משלים לחו"ל

אלמון23

New member
ביטוח משלים לחו"ל

אני לא בטוח שההודעה הקודמת שלי נקלטה וכן אני שואל שוב. קודם כל ברכות לאנשי הפורום. אני מעונין לברר לגבי ביטוח משלים לנסיעה לחו"ל לחולי טרשת. האם יש לכם ידע בנושא?? בתודה מראש

lior_r

New member
זוהי ההודעה האחרונה שלי לפני הטיסה

שלום לך אלמוני. בקשר לביטוח בריאות בחו"ל: ממה שאני ביררתי, יש כמובן בעיתיות גדולה לחולים כמונו להיות מבוטחים, שכן לא ממש משתלם לחברות הביטוח לבטח אותנו (מסיבות מובנות). מה שכן, יש לקופת חולים כללית ביטוח רפואי מורחב עבור אנשים הסובלים ממחלות כרוניות, בתנאי שהמצב הרפואי היה יציב בשנה האחרונה. כלומר, אם היה לך התקף בשנה האחרונה הם לא יבטחו אותך! לי אגב היה התקף בשנה האחרונה, אבל מכיוון שאני מוכר בינתיים כנכה צה"ל , כל הבעיות הבריאותיות שעלולות להיות לי שקשורות רק לטרפצת, מכוסים על ידם, כלומר אני פונה לקונסוליה הישראלית והם מטפלים בי אם יש צורך, ובוא נקווה שלא יהיה צורך.... (הנה עוד סיבה טובה להיות מוכר כנכה צה"ל) הייתי מציע לך פשוט להתקשר לחברות הביטוח הגדולות ולשאול... זהו חברים יקרים אני טס ותשמרו על עצמכם כאן בהיעדרי, ואני אשתדל מאד (אבל לא יכול להבטיח) לכתוב קצת גם מחו"ל. רק בריאות ואהבה
ביי

אורית...2

New member
../images/Emo160.gif ליאור !! נסיעה טובה!../images/Emo160.gif

תבלה טוב !!! תעשה חיים ... אל תשתולל ...הכל לפי מה שהגוף שלך יגיד לך ..."תקשיב לו !!!" אני מאמינה שתמצא דרך להיות איתנו בקשר ...לפחות לפעם אחת רק שנדע שהכל בסדר איתך !!! רק תזכיר לי כמה זמן לא תהיה פה איתנו ??? תשמור על עצמך !!! אנחנו מחכים לך פה ...ב
נסיעה וטיול הכי נהדרים שרק אפשר ...

סיאמית

New member
רגע!!!!!!!!!!!!

נסיעה טובה... תשמור על עצמך ושיהיה לך הכי כיף בעולם!!!!.

RomiVais

New member
כבר פיספסתי אותך.. אבל..

תעשה חיים תשמור על עצמך ואל תחשוב עלינו.. רק תבלה!!! נתגעגע אליך!! המון המון
ים ו-
ות

RomiVais

New member
היי אלמוני.. ../images/Emo39.gif

לפני הכל, ברוך הבא אלינו!!! אני שמחה שליאור הספיק לענות לך כי הוא זה שעסק בנושא לאחרונה... גם אני מציעה לך פשוט לברר בחברות הביטוח השונות.. יותר מזה לצערי אני לא יודעת.. ספר לנו קצת על עצמך אם תרצה.. ערב נפלא לך ולכולם

למעלה