ביטוח נסיעות לחול לאחר גרידה

• פותח הנושא addr
  • פורסם בתאריך

addr

New member
ביטוח נסיעות לחול לאחר גרידה

יש סעיף של אשפוז בששת החודשים האחרונים
הגרידה שלי בוצעה עם אשפוז של 3 ימים (בגלל הלמינריות)
האם אני עלולה להיתקל בבעיה?

לדעתי כן

בעלי מטפל בביטוחים שלנו, אבל זכור לי שהיתה לנו בעיה דומה ובסוף הוא מצא חברה שתבטח אותי. ייתכן שההרחבה הזו נקראת "החמרה של מצב קיים".
לצערי אני לא מוצאת את הפוליסה הרלוונטית כדי לאתר את הפרטים המדוייקים, אבל נדמה לי שהביטוח הזה בוצע דרך חברת הראל.

דרך אגב, אני לא סגורה על זה, אבל חושבת שגם אם לא היה אשפוז, הגרידה נחשבת סוג של ניתוח וצריך ליידע את חברת הביטוח לגביה.
בגלל חוסר הבהירות, נראה לי שכדאי למלא את הטופס באמצעות נציג טלפוני ולא עצמאית באתר האינטרנט של החברה.

אני לא הצלחתי לעשות ביטוח

נסעתי חודש אחרי הגרידה שלי. הם שאלו אם כבר קבלתי מחזור. בגלל שלא קבלתי אף אחד לא הסכים לבטח אותי.
זה לא קשור לאישפוז זה קשור לניתוח. אבל בגלל שהייתי לפני ווסת ראשונה אז גם לא הסכימו להחריג לי.

אני נסעתי בלי ביטוח וקבלתי על עצמי שאם יקרה לי משהו אצטרך לשלם את ההוצאה בעצמי. נסעתי רק ל4 ימים אז הרגשתי שזה לא היה סיכום גדול מדי. וכמובן התייעצתי עם הרופאה שלי האם אני בסיכון ייתר שיקרה לי משהו מהטיסות וההליכות.

addr

New member
הם נכנסים לכאלו פרטים? האם קיבלת מחזור או לא?

מביך משהו

nela11

New member
כשאני הייתי באותו מצב

הסכימו לבטח אותי רק ללא כיסוי על סיבת האשפוז. כלומר, אם היה קורה משהו שקשור לגניקולוגיה, לא היה כיסוי של הביטוח. אבל עשיתי את זה ממש בסמוך לטיסה. הם נתנו אופציה של לחכות איזה עשרה ימים לאישור של ביטוח מלא, אבל וויתרתי

addr

New member
וואו, בכלל לא העליתי בדעתי שתהיה בעיה בגלל גרידה.. איזו חברת

ביטוח הסכימה לבטח (אבל ללא החלק של הגניקולוגיה)

addr

New member
למישהי היו תופעות לוואי של הטיסה בהקשר של אחרי הפלה?

למעלה