ביטוח נסיעות לחו"ל

otherwise

New member
ביטוח נסיעות לחו"ל

שלום, עשיתי ביטוח נסיעות לחו"ל דרך אחת החברות בטלפון, ולאחר התשלום נשלח אליי מייל. במייל מופיעה הצהרה שלא עלתה כלל בשיחה בטלפון לגבי כך שאיני נוסע לשם קבלת טיפול רפואי (כלומר, בעצם קבלת המייל אני מצהיר על כך). הנסיעה שלי היא בין השאר לעבור ניתוח פלסטי (מסיבות אסתטיות-תפקודיות, לא רפואיות). אני בריא לחלוטין, ומי שאחראי לכל טיפול כתוצאה מהניתוח זה המנתח בחו"ל. אין לי שום צורך בכיסוי אחר. עם זאת, אני מעוניין מן הסתם שיהיה לי ביטוח לכל סוגייה שאינה קשורה לניתוח (תאונות, כבודה וכו') הביטוח זול ומתאים לצרכיי, ואיני רוצה לחפש עכשיו חברה אחרת. במידה ואני נוסע לחו"ל תוך התעלמות מההצהרה, ונדרש בסופו של דבר כיסוי ביטוחי לנושא שבאופן מובהק אינו קשור לניתוח (למשל, אובדן מזוודה) האם החברה יכולה להימנע מתשלום תוך הטיעון שהפוליסה אינה תקפה מלכתחילה? ובאופן כללי, איזה חברות בארץ מבטחות בביטוח נסיעות אדם שעובר טיפול רפואי בחו"ל? האם יש חברות שידועות כגמישות יותר מאחרות? או האם נגזר עליי לנסוע ללא ביטוח נסיעות ולקחת סיכון ענק??? תודה!

דן סלס

New member
נסיעה לטיפול

אף חברה אינה מוכנה למכור ביטוח למי שנוסע לחו"ל לטיפול רפואי הבעיה היא שכשאר קורה משהו - לא יודעים להבחין מהי הסיבה באופן פשוט וברור מצד שני הביטוח שקנית - אם תאבד לך המזוודה אן תיפול ברחוב בדרך לבית החולים - איש לא יוכל לטעון כי זה קרה לך בגלל הטיפול, אבל אם תיפול ברחוב אחרי הניתוח - יגידו שזה קרה כי היית סחרחר זה סיכון שכן יהיה לך ולא תוכל לקנות ביטוח כנגדו

למעלה