ביטוח רכב- איך לעזאזל זה עובד

שקוירין

New member
ביטוח רכב- איך לעזאזל זה עובד

אני ממש אובד עצות. ה-SSN שלי אמור להגיע תוך 4 שבועות בערך כך שאני לא יכול בינתיים להוציא רשיון נהיגה של פנסילבניה. אחרי 20 שיחות טלפון לא מצאתי מישהו שמוכן לבטח נהג עם רישיון זר. למישהו יש עצה?

17205

New member
בקליפורניה, אפשר לעשות חודש על תנאי

אצלנו בקליפורניה חברות הביטוח מסכימות שתעשה ביטוח רכב עם רישיון זר אבל הם מוסיפות סעיף שתוך חודש אתה צריך להציג רישיון מקומי אחרת הביטוח מתבטל. דבר שני תשאל על non owner insurance זה עולה קצת יותר וכשמו כן הוא מיועד למי שאין רכב, בדרך כלל אנשים עושים את זה לתקופה קצרה שהם מחפשים אותו ואז הם לא לחוצים לעשות ביטוח מיד שהם קנו את האוטו

שקוירין

New member
לא בדיוק הבנתי את ה non owner

האם זה רלוונטי רק כשאין לך עדיין VIN ספציפי? אם כן אז זה לא כל כך רלוונטי לגבי כי כבר קניתי אוטו. המגוחך הוא שרוב החברות שדיברתי איתן דורשות שאציג אישור של חברה אחרת שהסכימה לבטח אותי. בכל מקרה תודה על התשובה.

odedee

New member
למה לא בדקת לפני שקנית את הרכב?

תנסה את 21st century ואת Allstate. האמת, מצבך לא מזהיר. אני חושב שאם יש לך ותק נהיגה נכבד בישראל תצליח למצוא חברה שתסכים לבטח אותך גם בלי רשיון אמריקאי, אבל זה יהיה יקר מאד. אגב, SSN בדרך כלל מגיע (למי שמגיע) מהר יותר מ-4 שבועות... מתי פנית לקבל אותו?

odedee

New member
ובכל מקרה...

תתחיל כבר היום ללמוד תאוריה, כך שביום שתקבל את ה-SSN תוכל ללכת ל-DMV ולעבור תאוריה. זה יתן לך רשיון זמני, וזה כל מה שצריך כדי לעשות ביטוח.

שקוירין

New member
דווקא בדקתי

חברת הרילוקיישן הודיעה לי שהם יוכלו לבטח אותי ואז פתאום חזרו בהם. זה מה שמעט מסיר דאגה מליבי כי הם אלו שהטעו אותי מה שאומר שהחברה תצטרך לשכור לי רכב עד שאוציא רישיון. לגבי ה SSN-פניתי לפני 3 שבועות, הם אמרו שזה לוקח בין 6 ל-8 שבועות. בכל מקרה תודה לכולם.

טל ר

New member
זה משתנה דרמטית בין מדינות

אף אחד ממדינה אחרת לא יוכל לתת לך עצה. לי במסצ'וסטס לא היתה שום בעיה לקבל ביטוח ללא SSN ורישיון מקומי, אבל לצערי זה ממש לא יעזור לך. צר לי. טל.

doronf65

New member
מנהל
חברת progressive

ביטחה אותי בלי בעיות על סמך רשיון בינ"ל גם לפני שהיה לי רשיון. אמנם הם מבטחים בהרבה מדינות, אבל על סמך חוקי המדינה בה אתה שוהה, ואני מדבר על קליפורניה. מקווה שיצליח לך. הטלפון: 1-800-776-4737 . ובקשר ל- SSN: כמו שאמר טל, זה משתנה בין מדינות. לי הוציאו לפני פחות מחודש תוך 3 ימי עבודה. דורון

שקוירין

New member
תודה

ניסיתי גם אותם. הם אומנם מוכנים לתת ארכה של חודש אבל בהנחה שאישתי, שגם אמורה לנהוג באותו הרכב לא תוכל להוציא רישיון תוך חודש (הערכה של חברים שנמצאים כבר תקופה ארוכה בפנסילבניה שקבלת SSN למחזיקת ויזת L2 אמורה לקחת כשלושה חודשים מינימום) זה לא רלוונטי מבחינתי.

!!! היא לא צריכה SSN

כדי לקבל SSN היא צריכה לחכות לאישור עבודה, אבל כדי להוציא רשיון היא סה"כ צריכה מכתב מה-SSA שהיא לא זכאית ל-SSN כרגע, וזה קביל.

טל ר

New member
הולכים ל-SSA

עם הדרכון וכל הראיות לויזה. מבקשים. מקבלים.

למעלה