ביטוח רכב / סוכן VS גייקו

Alfa156 GTA

New member
ביטוח רכב / סוכן VS גייקו

בחיפוש אחרי ביטוח רכב קיבלתי כמה הצעות
סוכן אישי שמבטח את כל אזור בוסטון וכל הישראלים וGEICO שנתנו 50% פחות...
האם אני מפספס משהו?

הביטוחים נראים זהים במספרים חוץ מהעדר השתתפות עצמית שיש אצל הסוכן ובGEICO זה 500 דולר.

תודה.

doronf65

New member
מנהל
גייקו אכן יותר זולים

ואין בהם שום קאץ'. אני עובד איתם שנים רבות ומרוצה. הם עומדים במבחן המלא (שרות לקוחות ושרות בשעת מבחן).
&nbsp

Alfa156 GTA

New member
וואוו טוב לדעת תודה רבה.

פחדתי מביטוח ישיר סטייל אף על פי שבטלפון הם היו ממש מועילים ונחמדים.
&nbsp
&nbsp

oligomerization

New member
5 שנים אצל GEICO

מאד מרוצה גם מהמחיר וגם מהשרות. (לגבי המחיר - אני בודק מחירים מול חברות אחרות, לגבי השירות, אין לי מושג אך הם מול המתחרים, אף פעם לא הייתי בחברה אחרת..)

Alfa156 GTA

New member
אני מודה שמרוב שהם היו נחמדים אלי ( 3 שיחות אתמול)

כבר לרגע חשבתי שזה באמת מוזר, גם בוסטון גיא כתב פה בזמנו שהם יותר דיבורים ופחות מעשים.
&nbsp
&nbsp

liat1271

New member
אנחנו כבר 12 שנה עם גייקו,

והפעלנו את הביטוח מס' פעמים, השרות היה מצויין יעיל ומהיר

liviur

New member
Deductible של 500 דולר זה הרבה

ויכול מאוד לשנות את המחיר.
לי אני עושה גם 500 , אבל לאשתי פחות.
&nbsp
That said - אני עם גייקו גם כן בגלל המחיר - ומחברה באיזורי - השירות לא רע.
סוכנים רגילים (במיוחד ל״עולים חדשים״) היו משמעותית יותר יקרים.

Alfa156 GTA

New member
עדכון - התקשרתי לברר איזה מסמכים אצטרך לספק להם

לא בטוח שאני יודע להפיק את מה שהם דורשים.
רשיון נהיגה ישראלי - לא בעיה.
העתק מקורי לגבי שנת הוצאת הרשיון - משהו שהיא קראה לו Abstract, מה בדיוק אני צריך לספק להם? שאלתי אותה לגבי היסטוריה ביטוחית בעבר אמרה שזה לא דרוש, שזה מפתיע.

מה בדיוק אני צריך להביא להם?

oligomerization

New member
לגיקו?

רק רשיון נהיגה ישראלי... ברגע שתוציא רשיון נהיגה מקומי - תביא להם את הרשיון המקומי.

Alfa156 GTA

New member
כנראה שלא בבוסטון.

Thank you for contacting us about your previous driving experience. In order to include your foreign driving experience on your policy, please provide the following:
1) An original or certified copy of a foreign abstract, in the native language, with a stamp or raised seal. This document must include the date you were first licensed and your driving record.
2) A notarized English translation of the above abstract.
3) A copy of your foreign driver's license.
&nbsp
&nbsp

John the Savage

New member
לא רק שלא הורדתי את ההשתתפות העצמית אלא להיפך

ביקשתי להעלות את ההשתתפות העצמית מ-500 לאלף דולר.

למה? כי ההפרש בעלות הפוליסה בין 500 ל-1000 היה 100 דולר לשנה. הסטטיסטיקה היא שמבוטח ממוצע מגיש תביעה לביטוח בעקבות תאונה פעם ב-18 שנים. וזה כולל גם אוכלוסיות יותר מועדות לפורענות מאיתנו, כגון נהגים צעירים ונהגים מעל גיל 65. אבל גם נניח ששיעור התאונות שלנו יהיה דומה לממוצע, מדובר על 1800 דולר במשך כל אותה תקופה בשביל לשלם 500$ פחות במקרה של תאונה.

costaet

New member

עשינו אותו דבר, גם בביטוח הרכב וגם בביטוח הבית בחרנו באלף דולר, זה פשוט לא משתלם אלא אם כן יש לך מזל רע מאוד וגם אז זה לא סוף העולם.

liviur

New member
אני משתמש במודל הסטטיסטי שהוכח בביתי ביני לבין אשתי :)

ובהתאם לזה לה יש דידקטיבל של 250 דולר :)

ilanvag

New member
אני איתך במסקנה, אבל בגלל סיבה אחרת:

הרי לא הולכים לתקן את הרכב על כל שריטה או מכה קטנה שהוא מקבל, או לפחות ככה זה אצלי.
&nbsp
ולכן, כל עוד מדובר על נזקים קטנים, שמתחת לאלף דולר - בדרך כלל אני לא מתקן בכלל, או מתקן פעם בהרבה זמן, את הכל ביחד. ולכן, מכיוון שבכל מקרה לא תובעים את הביטוח, אין טעם לדידקטיבל נמוך.
&nbsp
אלף דולר זה סף טוב למכה/תאונה רצינית יותר, שמעליה כבר "שווה" לתבוע ולתקן את הרכב, וכפי שכתבת בעצמך, זה גם מוריד את עלות הפוליסה.
&nbsp
בנוסף, הרי ככל שתובעים יותר את הביטוח, ככה גם הפוליסה תתייקר בשנים הבאות. ולכן, כאשר אשתי החליטה לפני שנה-שנתיים "לריב" עם עמוד חניה, העדפתי לשלם את התיקון מהכיס ובלי לערב את הביטוח (העלות הייתה קצת מעל האלף של הדידקטיבל), כדי שלא אשלם על זה בריבית דריבית בעתיד, דרך הפוליסה...

Fellowship

New member
בדיוק השיקול שלי, הרי סביר להניח

שעבור פחות מאלף דולר לא ישתלם כ"כ להפעיל את הביטוח,
אז אם כך, עדיף להעלות את ההשתתפות העצמית ולהוזיל את הפוליסה.

איי ל

New member
מנהל
אין חכם כבעל ניסיון (עם גייקו)

אחרי מעל ל 20 שנה איתם, פגענו ביציאה מהחניה ברכב שחנה במקום אסור והיה בבליינד ספוט שלנו. מפה לשם, האשמה היא עלינו כי הרכב השני לא היה בתנועה.
$3000 נזק, החלטנו ללכת על הביטוח אחרי שנציג גייקו הבטיח לנו שבזמן החידוש יקחו בחשבון שלא היו לנו תאונות קודמות, ושמדובר על מצב שאדם סביר היה פועל באותה הצורה (שוב, מדובר ברכב שחנה במקום אסור והיה קשה לראות אותו בנסיעה אחורה).
בזמן החידוש הפרמיה עלתה מ $630 ל $930. תודה גייקו (פעם 1#).
&nbsp
עם המזל הטוב מגיע עוד מזל טוב,
הנני שלנו עשתה תאונה עם הרכב שלנו, כמובן שמדובר בתאונה שפגעה בשלושה רכבים והנני שלנו הייתה הרכב השלישי והאחרון, אז כן האשמה היא "עלינו".
לקחנו את הרכב לתיקון במוסך (תיקון קל בפגוש, אבל מדובר בSUV יקר), גייקו שילמו למוסך את הסכום פחות ההשתתפות העצמית. את ההשתתפות העצמית נדרשנו לשלם ישירות למוסך.
בבואי לקחת את הרכב מהמוסך, הפקידה קרצה לי ואמרה "תודה שבחרת בנו." וחייבה אותי ב $100 בלבד.
מסתבר שזה דבר די קבוע שמוסכים מוותרים על הרוב/ כל ההשתתפות העצמית של הלקוח ופשוט מסתפקים בסכום שהביטוח משלם להם. תודה גייקו (פעם #2)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

liat1271

New member
אצלנו, המוסך תיקן עוד כמה דברים שלא עבדו ברכב, ולא שילמנו

out of pocket