ביטוח רכב

• פותח הנושא רש
  • פורסם בתאריך

רש

New member
ביטוח רכב

כמו בכל שנה אני עורך בדיקה בין חב´ הביטוח לשם השוואת עלויות כאשר הביטוח פחות או יותר זהה. לידיעתכם הפערים אדירים וחשוב לרדת לפרטים ביחוד כשמדובר בדרישות למערכות מיגון כי הדרישה איננה זהה בכל החב´ והפער בעלויות גבוה. פרט נוסף מאד מענין הוא שביטוח חובה הוא כבר אינו קבוע ומצאתי חב´ שביטחה אותי ב 120 שח פחות בהשוואה לחב´ שדרשה 1960 שח - הנחה משמעותית לכל הדעות. מציע לבדוק כי מדובר בהפרשים גדולים .

odedg

New member
הידד למשווים!

רש כל הכבוד ! חוקי ביטוח החובה השתנו, ולדעתי לא לטובת הצרכנים ברובם. אם טענו לסיבסוד צולב של בעלי הרכבים היקרים לטובת בעלי הרכב הזולים, מניתוח החוק עוד בשלבי ההצעות התרשמתי שעכשיו זה פשוט הפוך. אם יעשה סקר מחירים לגבי חתכים של רכב ונהגים, נוכל אולי באמת ללמוד בעניין. ימים יגידו, בנוסף לכל אם חברות הביטוח אינן מקיימות תיאום מחירים

dundybar

New member
עוד דבר חשוב מאוד

הוא לבדוק את גובה ההשתתפות העצמית. זה אמנם כיף לעשות ביטוח מקיף בזול, אבל טעמו פג מהר מאוד כשעושים תאונה וצריכים לשלם השתתפות עצמית בגובה של מעל 1,000 ש"ח. גם זה נושא שחייב להיות נתון למיקוח. מנסיון ...

רש

New member
השוואת ביטוחים

בהודעה הראשונההתייחסתי לעלות של ביטוח חובה , החב´ שמצאתי נתנה לי את הביטוח ב 120 שח פחות מאחרות. לפי דעתי פוליסת החובה אחידה ואין מה להשוות מעבר למחיר . נכון בענין ההשתתפות העצמית , ההבדלים די גדולים וגם בכך נגעתי בבחירת החברה. חשוב שלא נשכח בתהליך הבחירה של חב´ הביטוח את נושא המיגון, האמצעים בד´כ מוגדרים בשם יצרן ודגם ולעלות אין ביטוי בפוליסה. כאן ההבדלים מדהימים והעלויות הכרוכות בהתאם. ננהג בזהירות ולא נזדקק לפרשן את האותיות הקטנות של הפוליסה.

למעלה