ביטוח רפואי להורים

• פותח הנושא rayas
  • פורסם בתאריך

daplsp

New member
התשובות ב- HealthCare.gov

אני לא יודע לגבי הבדלי מחירים בין יחיד לזוג למשפחה. גם על השאלות האחרות די קשה לענות, כי אלו בדיוק ההבדלים בין התכניות השונות, וגם יהיו הבדלים בין מדינה למדינה. ב- HealtCare.gov יש תפריט בשם Get Answers עם שאלות ותשובות, וכמו כן ישנם מחשבונים שונים אונליין שיכולים לתת מושג כללי כתלות במיקום והמצב הספציפי.

rayas

New member
ביטוח רפואי להורים

נאמר לי על ידי דורון שיש פה כמה שהעבירו את ההורים הפנסיוניים שלהם לארהב (גרין קארד דרך איחוד משפחות). מה האופציות הקיימות לביטוח רפואי לפנסיונרים שרק עוברים לארהב ( אילינוי כאופציה ראשונה או ניו יורק כאופציה שניה)? מה העלויות בערך?

daplsp

New member
ביטוח רפואי להורים

את חמותי שתחיה העברנו לפני כשנה וחצי. היא הגיעה על ויזת תייר ואחרי כשלושה חודשים התחלנו את תהליך הג״כ, שהסתיים לאחר כשישה חודשים נוספים. בתקופת ההמתנה לג״כ עשינו לה ביטוח שהוא למעשה ביטוח נסיעות מורחב עם Atlas America, בעלות של כ-300 דולר לחודש. ביטוח די גרוע, אבל עם כיסוי למצב של accute onset of pre-existingcondition. מגבלה נוספת של ביטוח זה היא שהוא מוגבל עד גיל 70. היא הגיעה בגיל 69.
לאחר קבלת הג״כ העברנו אותה ל- Obamacare, שזה כבר ביטוח ״רגיל״ בעלות של ... 900 דולר בחודש. ב- Obamacare יש המון אופציות וכמו בכל ביטוח, כל אחד צריך לעשות את השיקולים בהתאם למצבו הספציפי. אציין שהאופציה שאנחנו בחרנו הייתה על הצד הנמוך של סקאלת המחירים (הנמוך ביותר היה בסביבות 700 דולר).
&nbsp

rayas

New member
תודה!

המון תודה על המידע! האם העלות של אובמהקאר תלוי ב pre existing conditions?

daplsp

New member
ביטוח רפואי להורים

למיטב הבנתי - לא. לא זכור לי שהתבקשנו להצהיר על מחלות רקע או ארועים מהעבר. מה שכן, הכיסוי לתרופות משתנה בין התכניות השונות, לכן יש לבדוק אם תרופות ספציפיות הנחוצות למצבים קיימים כרוניים מכוסות, ובאיזו רמה. זה בהחלט יכול להטות את הכף לכיוון תכנית מסויימת.

doronf65

New member
מנהל
למיטב ידיעתי - לא תלוי ב pre existing conditions

זה כל העניין - שעכשו החוק החדש שעובר עשוי ליצור קשר כזה (לפי מה שהם אומרים למדינה תהיה שליטה על זה, כלומר זה תלוי באיזו מדינה).

למעלה