ביטוח רפואי לפני קבלת gc

Iphone7

New member
ביטוח רפואי לפני קבלת gc

היי חברים
אני כרגע מחכה לריאיון ל gc בארצות הברית,כבר קיבלתי סושיאל ואישור עבודה הגעתי לפה עם ויזת k1
השאלה שלי היא,אני עדיין מבוטח דרך הארץ בביטוח רפואי של travel plan רק בגלל שזה הרבה יותר זול זה תקף רק לשנה ומקבלים אותי בכל מקום בתשלום מצחיק,רציתי לדעת האם זה יכול להזיק בריאיון של ה gc אם אין לי ביטוח רפואי אמריקאי או ביטוח רפואי אמריקאי עם אשתי,או שאני יהיה מחוייב לעשות ביטוח רפואי אמריקאי מבחינת טקסים וכו׳ רק אחרי שאקבל את הגרין קארד וכל עוד אין לי גרין קארד זה בסדר?

John the Savage

New member
כפי שכתבתי בשירשור האחר שפתחת

השאלה היא לא איזה ראיות אין לך אלא איזה ראיות כן יש לך. אם הייתם רשומים ביחד על אותו ביטוח רפואי, זו היתה ראיה ל"פיננסים משותפים" שעוזרת להוכיח את אמיתות הנישואין. בהחלט אפשרי שזה לא המצב, ובהחלט לגיטימי שיהיו נסיבות בהן לא תהיו מבוטחים ביחד. השאלה היא אם יהיו לכם ראיות אחרות.

נ.ב. דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון שלא קשור ישירות לענייני הגירה זה שכניראה ביטוח נסיעות לא יענה על הדרישות של "ביטוח מינימלי" בהתאם לאובמהקר, מה שיכול לגרור קנס בעת הדיווח למס.

נ.נ.ב. למה לא לשרשר את שתי השאלות באותו השרשור?

Iphone7

New member
היי

הכוונה שלי הייתה לענייני טקסים בגלל אובמהקר,זה ישפיע עלי גם אם אין לי גרין קארד בנתיים לזה התכוונתי

John the Savage

New member
באופן כללי

השאלה האם החובה לביטוח (אובמהקר) רלוונטית עבורך תלויה בשאלה האם אתה נחשב לתושב לצורך מס או שלא. אם אתה מגיש מס כתושב לצורך מס, זה ישפיע עליך אפילו אם אין לך עדיין גרין קארד.

יש שני מבחנים שקובעים אם אתה תושב לצורך מס. מבחן אחד זו נוסחה שמשקללת את מספר הימים בהם היית בארה"ב בשלושת השנים האחרונות. בגדול, אם לא היית בארה"ב בשנתיים הקודמות והיית בארה"ב 183 יום השנה, אתה תושב (ואם היית בשנתיים הקודמות, יש נוסחה קצת יותר מסובכת).

מבחן שני קובע שאם היית תושב קבע אפילו יום אחד בשנה הנוכחית, אתה נחשב לתושב לצורך מס. כלומר, אם תקבל את הגרין קארד עוד השנה, תצטרך להגיש כתושב.

ולבסוף, אפילו אם לא תחשב תושב לפי שני המבחנים, בתור בן זוג לאמריקאית, בהגירה יצפו ממכם להגיש דו"ח מס משותף אלא אם יש לך סיבה מאד טובה לא לעשות זאת. הגשת מס משותפת עם אישתך האזרחית גם תגרום לכך שתחשב לתושב לצורך מס.

doronf65

New member
מנהל
זה לא דרישה

אם יש לך, זה נחמד. אם אין זה לא נגדך.

למעלה