ביטוח רפואי לרוכבי אופניים - יש!!!!

ביטוח רפואי לרוכבי אופניים - יש!!!!

שלום חברים לאחר מאמצים רבים הצלחתי להביא לידי כך שתהיה ברשותי פוליסת ביטוח רפואית שמבוססת "ביטוח ניתוח" של מגדל עם הרחבות והטבות יחודיות שמבטיחות כיסוי לרוכבי אופניים גם אם אינם חברי האיגוד. אני מצרף קובץ שקיבלתי מסוכנת הביטוח שלי כדי שיהיה לכם חומר להבנת הנושא בהצלחה ושלא נזדקק לביטוח ירון

aFish

New member
קראתי את הפוליסה ואני שוב

מבולבל. האם יש שורה תחתונה לגבי כיסוי פגיעות אופנים? האם זה שונה מאדם שנפגע במהלך משחק כדורסל בשכונה וזקוק לחוות דעת מקצועית או צילומי CT/MRI? מה הפרוצדורה של הביטוח הרפואי הממלכתי בנושא? מדוע שאבטח את עצמי במיוחד....

בלי הפוליסה נופלים בין הכסאות

שלום אריה כיוון שאופניים הם כלי רכב וספורט הרכיבה הוא ספורט אתגרי אתה עשוי למצוא עצמך במקרה של תאונה (חס וחלילה וחסססססססססס) נופל בין הכסאות ונכנס להוצאות עצומות שלא יוחזרו ע"י הביטוחים הרגילים כולל ההרחבות למיניהן. במקרה של הפוליסה ששלחתי לך אז נושא האופניים מצויין במפורש ולכן מכוסה!!! בכל מקרה תוכל לשוחח עם אסתי שטרחה ועמלה עליה וממנה תקבל הסברים מקצועיים וממצים. אני בסה"כ לקוח שהחליט לרכוש ביטוח ולהרגיש שקט יותר במקרה ש............ בברכה שנה טובה וגמר חתימה טובה ירון

schwinnie

New member
זה מזכיר לי את הבדיחה הידועה

על ההוא שהולך לבעלת המקצוע העתיק ומתבקש לבחור בין "רגיל" או "ספרדי". מי שמכיר את הבדיחה יבין. מי שרכש ביטוח רפואי כזה (דבר טוב כשלעצמו, לי ולבני משפחתי יש משהו כזה) ומאמין שקיבל משהו מיוחד לרוכבי אופניים - שיבושם לו. למיטב היכרותי (ואודה אם מישהו ישלח לי אסמכתא אחרת) אין החרגה של תאונות אופניים מפוליסות ביטוח בריאות או חיים או תאונות אישיות כלשהן ואף לא מהביטוח הרפואי הממלכתי. יש החרגה של ספורט תחרותי בחלק מפוליסות ולכן באה פוליסת תאונות אישיות המיוחדת לחברי האיגוד וכן פוליסות שמכסות תחרויות במסגרת ליגה למקומות עבודה. אז שלא יעבדו עליכם..........(ושאפו לכישורים השיווקיים של סוכנות הביטוח).

alonaski

New member
רגע... אז מה קורה עם כל הילדים האלה

שכל יום כיפור עשרות מהם מפונים לבתי חולים בגלל שנפלו ונפצעו מאופניהם במהלך החג???... - הם הופכים להיות אובייקט לסחטנות כספית מטעם המוסדות הרפואיים??!!!...
- מעולם לא שמעתי/קראתי על זה בתקשורת שטיפול בילדים האלה היה ללא כיסוי ביטוחי רגיל....

צורחה

New member
הם מטופלים היטב, לא לדאוג.

עוד לא שמעתי על אחד שנפל מאופניים ולא טופל במסגרת חוק בריאות ממלכתי. במקרה הפרטי והלא מייצג שלי זה שבר אחד וניתוח אחד. שום בעיה בטיפול. למי שחשוב לקבל פיצוי כספי - הביטוחים האלה מתאימים. גם למי שרוצה ניתוח בבית חולים פרטי עם רופא מומחה לבחירתו.

אופניים לא נחשב ספורט אתגרי

למעט תחרויות דאונהיל ודומיהם. ההחרגה היא במקרים של תחרויות ולא של טיול/רכיבה לא תחרותית. כל פעילות אופניים אחרת נחשבת ספורט עממי רגיל כמו צעידה, טיול וכדומה. כך שאף אחד לא נופל בין הכסאות בכל המקרים של רכיבות כביש או שטח, וכמובן ילדים שרוכבים ביום כיפור. במקרים של תאונות דרכים, או שהרכיבה ארעה במקום העבודה שלך ומוכרת כתאונת עבודה יש טיפול ביטוחי שונה מבחינה פרוצדורלית.

למעלה