ביטוח - שאלת המיליון דולר

ביטוח - שאלת המיליון דולר

אנו מבטחים את עצמנו בצורות שונות
ונתקלים באנספור קשיים כאשר אנו מגישים תביעות....

האם אתם מבטחים את הבית שלכם?
האם אתם מבטחים מכשירים חשמליים: מקרר, מזגנים, מדיח מכונת כביסה?
האם יש לכם ביטוח סיעודי?

מה מעצבן אתכם בכל שקשור לביטוח?
עד כמה הביטוח מרגיע אתכם אם בכלל?

revavonet

New member
אין לי שום ביטוח חוץ מהאוטו

כי חובה ממילא צריך לעשות, וצד ג' כי את אף פעם לא יודעת מתי תדפקי מרצדס על הכביש, ומקיף, כי את אף פעם לא יודעת מתי המרצדס תדפוק אותך ותברח (כמו שעשה לי) ולכן זה הביטוח היחידי שאני עושה וגם זה דרך חבר ויוצא לי 1000 ש"ח פחות מכל חברה אחרת.
כל השאר ממילא לא יעזור כי חברות הביטוח תמיד ינסו להתחמק מתשלום גם אם מגיע לכם אותו.

revavonet

New member
יש לי ביטוח אחד לבן שלי

שיצא יותר זול לעשות את הביטוח מלשלם על טיפול השיניים שכלול בביטוח...
לא מזמן שמעתי אחד ממנכלי קופת חולים שאמר שאין לו ביטוח בריאות חוץ ממש שהוא משלם לקופת חולים.
לני שבוע הייתה כתבה בynet על ילד שהוריו צריכים לממן לו ניתוח בחו"ל מכיוון שלמרות שיש להם ביטוח משלים הופה לא מכסה "דווקא את הניתוח הזה".
אם חס וחלילה אני אזדקק למשהו כזה, אני מעדיפה למכור את הבית ולממן ניתוח מאשר לסמוך על ביטוח שיכסה את זה.
עשיתי ביטוח נסיעות בהראל מכיוון שלא רציתי לנסוע לחו"ל עם הילדים ללא ביטוח רפואי.
הביטוח אמור לכסות על ציוד שנגנב גם.
בעת שהיתי באקוודור, כייסו לי את האיפוד, ובאופן מפתיע, הביטוח לא מכסה, וגם אם כן ההשתתפות העצמית מאוד גבוהה.
אז למה לא לחסוך את כל תשלומי הביטוח האלה?
קחי את כל הכסף שאת משלמת ביטוח כל חודש, שימי אותו בצד, ונראה אם לא תגיעי לסכום מאוד יפה בתום כמה שנים.
עכשיו חס וחלילה את צריכה כסף למשהו שלא תכננת? קחי את הכסף הזה שחסכת ואני בטוחה שהוא יספיק לך.

למעלה