ביטוח שיניים- ייעוץ

shean3263

New member
ביטוח שיניים- ייעוץ

שלום, אני שוקל לרכוש ביטוח שיניים פרטי דרך אחת מחברות הביטוח ולא דרך העבודה. הבנתי מחברים שקיימת בעיתיות מסויימת בפוליסות ביטוחי השיניים דרך חברות הביטוח שכן ברגע האמת הם אינם מסכימים לטיפול שהינך צריך לבצע. יש גם התחייבות הבנתי של 3 שנים שזה גם מעלה תהיות נוספות. מה דעתכם על פוליסות ביטוחי השיניים והאם כיום הם כדאיות לזוג צעיר כמונו שמצפה לתינוק? האם תוכלו להמליץ לי על פוליסת ביטוח שיניים דרך אחת מחברות הביטוח ?

7575

New member
מה שאני אומר זה רק מניסיון אישי

שמעתי גם על אנשים שכאשר היו צרכים השתלה הביטוח אמר להם תעשו פרוטזה. 100 שח לחודש זה 1200 שח לשנה,עם התחייבות ל 3 שנים 3600 שח השאלה מה מצב השיניים שלך כרגע,חסרות לך שיניים ? אתה מקפיד על ביקור סדיר,תורשה במשפחה,אתה מתעסק בענפי ספורט מסוכנים. אני אישית לא הייתי מבטח את עצמי בשום חברה

kolma

New member
בד"כ

ביטוחים כוללים טיפולים פשוטים ונמנעים מלכלול טיפולים יקרים

ביטוח שיניים

ביטוח הינו עסק כלכלי לא רפואי ולכן שיקוליו הם עיסקיים/כלכליים גרידא. שיקולים כלכליים מכוונים למקסם רווחים ככל הניתן ולמזער הוצאות ככל הניתן. לעומת זאת החלטות רפואיות מתקבלות על פי המצב הרפואי הספציפי של כל מתרפא ומתרפא והצורך הרפואי הדרוש לו ספציפית. מכאן שלעיתים קרובות נוצרת סתירה בין הצורך הרפואי האינדבידואלי לבין החלטה ביטוחית שהקריטריונים שלה אינם רפואיים. אכן מה ששמעת מחברים מתקיים במציאות לעיתים שכיחות. מכייון שמדובר בהתדיינות שמהותה כלכלית- עיסקית מומלץ לבדוק את הפוליסות של כל חברות הביטוח ולהשוות את תנאיהם. חשוב (מאוד) שהפוליסה תאפשר לך לפנות לכל רופא שתחפוץ בו ולא תכבול אותך לרופאי הסכם בלבד. מלבד זאת מומלץ שקודם תבדק אצל רופא השיניים ותעריך קודם את מצב הדנטלי. יתכן שמצב הפה תקין ואינו צפוי לדרוש טיפולים בעתיד הקרוב או לחילופין שיידרש טיפול מקיף ביותר שפוליסת הביטוח כלל לא תענה על הצרכים. בדוק ביסודיות

shean3263

New member
תודה...דרך מי אני יכול ל...

להעביר את הפוליסה לבדיקה? האם יש רופאים שבאמצעות תשלום מסויים יעבור איתך על הפוליסה ויתנו חוות דעת? איך אני אמור לדעת לבד מה טוב לי אם אינני מבין בכך....

בדיקת פוליסה

ראשית - השווה בין מספר פוליסות שנית - גש לבדיקה לבדוק מה בכלל תחזית התחלואה הדנטלית הספציפית שלך. יתר האינפורמציה תתברר ותתבהר תוך כדי שני ברורים אלו.

למעלה