ביטוח שיניים

• פותח הנושא mmka
  • פורסם בתאריך

mmka

New member
ביטוח שיניים

מספר שאלות: 1. האם זוהי תוספת לביטוח הרפואי או ביטוח נפרד? 2. כמה עולה הביטוח? (זוג + 2 בבוסטון). האם משלמים משהו בעת הטיפול? 3. האם יש לבקר אצל רופא שיניים לפני הביטוח ואם כן כמה זה עולה? 4. כמה עולים טיפולים ללא ביטוח? (בדיקה, סתימה, ניקוי וכו'). תודה, מיכה

טל ר

New member
כמה תשובות

1. בד"כ ביטוח נפרד. 2. משתנה מאוד לפי גובה הכיסוי. בביטוח דרך מקום העבודה שלי זה עולה $119.40 לחודש למשפחה עם ילדים. בעת הטיפול משלמים בהחלט - לכל ביטוח יש אחוז כיסוי מוגדר לכל סוג טיפול (בד"כ נע בין אזור ה-50% לטיפולים כמו כתרים עד לאזור ה-100% לניקוי שיניים). יש גם כיסוי מירבי שנתי, בד"כ בין $1000-$3000 לשנה. 3. לא. 4. משתנה. למשל: ניקוי באזור ה-$80-100. בדיקה (ללא צילום) באזור ה-$30. סתימה באזור ה-$150. כתר באזור ה-$600. טל.

who knows1

New member
מה????

רק סתימה 150 דולר? כמה זה עולה בארץ כשזה לא מוקפה חולים? אולי עדיף לחכות עד שמבקרים בארץ?

Boston Guy

New member
הנה מחירון לדוגמא מאחת המרפאות בבוסטון

Cleaning....................$68 New Patient Offer........................$57 Silver Filling/1st Surface...............$67 Porcelain Crown (Noble Metal)............$787 Root Canal (Front Tooth).................$497 Root Canal (Back Tooth)..................$697 Implants (Each Fixture)..................$997 Exp. 12/31/04​

nogali

New member
מהנסיון שלי בארץ- עדיף לא דרך הקופה

אחרי ששמעתי על המחירים בארה"ב , החלטתי לעשות לילדים טיפולים מונעים בארץ ולי טיפול מקיף - שדחיתי שנים. הצעת המחיר ב'מכבי '(לאחר ההנחה למכבי זהב) הייתה כפולה מבמרפאה הפרטית.

saritoosh22

New member
רפואת שיניים בארה"ב יותר יקרה

מרפואת שיניים בישראל. באיזור שלנו המחירים נמוכים מאלו בבוסטון ודיין רפאות שיניים יותר זולה בארץ. מבלי להכליל, אישית, אני חושבת שגם רופאי השיניים בארץ יותר טובים מאלו שאני נתקלתי בהם כאן בווגס.

למעלה