ביטול הודעות ב-SGS

ביטול הודעות ב-SGS

שקלתי מספר פעמים שימוש באפליקציה אחרת למשק ההודעות, אבל אני פשוט לא מצליח לבטל את ההתראה להודעה של המכשיר. מה אני מפספס? מצטערף יודע שהנושא עלה מספר פעמים, אך עדיין לא מצאתי פתרון.

orliraz

New member
איך ניסית לבטל את ההתראה

אני דרך ה SGS שלי נכנסתי לאפליקציה המקורית של ההודעות. הגדרות->התראות- ביטלתי את ה "וי". התקנתי HANDCENT ורק משם מקבל את ההתראות.

orliraz

New member
יש תגובות באינטרנט שממליצות על REBOOT למכשיר

יש מקרים די רבים שכיבוי והדלקה מחדש של המכשיר גורמים להגדרות כאלו "לתפוס".

אז זהו

שאני פשוט לא מוצא את ה"התראות". יש: הגדרות אחסון הגדרות הודעות טקסט הגדרות הודעות מולטימדיה הגדרות CB הגדרות הודעה. מקווה שאני לא יוצא חומוס, אבל לא רואה איפה אני מבטל את ההתראה של המכשיר.

orliraz

New member
אתה לא במקום הנכון לפי דעתי

תכנס פשוט לתוכנת הסמס הרגילה תלחץ על הכפתור השמאלי מגע זה שיש עליו סימון של שורות. שם תלחץ אחרי זה על הגדרות ובתחתית ההגדרות אמור להיות התראות.

בדיוק מה שעשיתי

ואין "התראות"...

אני באותו מקום

רק שנראה שאצלי חסרות אפשרויות. יש אפשרות לבטל את ההצגה בשורת המצב וזהו. ז"א, אחרי שאני מבטל את ה-V בסימון הזה, אין לי התראה בשורה העליונה, אבל כן בסמל של ההודעות למטה. מוזר...

TheDevilInside

New member
הייתי במצב שלך

החלפתי לאונצ'ר,והבעיה נפתרה. תראה אולי בהגדרות של HANDCENT (זה הכיוון שלך?) יש אופציה של ברירת מחדל?

orliraz

New member
שורת המצב זה ההתראות

למטה זה לא משנה כי אתה משנה את הקיצור דרך ל HANDCENT במקום ל MESSAGES הרגילים וזה הכל נפתר. בכל מקרה, מעבר ללאנצ'ר אחר כמו ה GO או PRO מומלץ.

לא הבנתי איך לאנצ'ר אחר יעזור

הרי מדובר במשהו מובנה של המכשיר, לא? ניסיתי את GO, אבל יותר מידי וידג'טים נעלמו לי ולא התאים לי. היו כמה פיטשרים חביבים, אבל לא משהו ששווה החלפה. אולי אנסה את ה-Pro. נראה לי מוזר מאוד שאין אפשרות לבטל את התראה של המכשיר. ניסיתי להעלים את אייקון ההודעות בחזרה לתיקיית האפליקציות, אבל גם שם הוא עדיין ממשיך לספור הודעות. להבנתי האופציה הזאת חסרה ברום של אורנג' - היתכן?

טוב, שיחקתי עם זה קצת

ה-PRO היה די רגיל ולא ראיתי בו משהו מיוחד. חזרתי ל-GO עם אפליקצית ההודעות שלהם. נראה איך זה עובד. בינתיים נראה סבבה, למרות שזה עדיין מבאס שחלק מהאפליקציות לא עובדות (כנראה אלו של סמסונג, אבל לא רק). בינתיים ה-SMS עובד סבבה. השאלה אם ברקע הלאנצ'ר הרגיל ממשיך לספור לי הודעות במערכת ההודעות הרגילה.

shlox

New member
את הרגיל (TW) אפשר לסגור ממנהל המשימות

ואגב, מדובר בתכונה ספציפית של ה-Dock התחתון, שאייקון ההודעות מצויד במונה של המסרים החדשים. אם זה נורא מעצבן אותך, אפשר פשוט להחליף את האייקון הזה באייקון של תוכנת מסרים אלטרנטיבית (הנדסנט, גו ואחרות), וכך לא תראה את זה יותר.

ידוע

העניין הוא שגם כשהחלפתי אותו ושמתי אותו עם כל האפליקציות הוא המשיך לספור הודעות. עכשיו עם עובד עם לאנצ'ר של GO והשאלה היא האם ה-TW ממשיך לרוץ לו ברקע ואיתו גם מונה ההודעות אותו לא הצלחתי לבטל. בכל מקרה, הלאנצ'ר של GO עם GO SMS עובד נהדר. הוספתי גם את GO CONTACTS וכרגע הכל נראה סבבה. יש גם הרבה יותר אופציות לשינויים אינדבדואלים. בינתיים נרוץ עם זה.

פגית

New member
כמו כל דבר שהוספנו ויש מקביל כבר בילטאין

במכשיר, הוא ישאל במי להשתמש, למטה בחלון הזה שנפתח עם כל האפשרויות לפתיחת אותה פעולה שאנו רוצים יש וי קטן ששואל ברירת מחדל, סמן אותו שיהפוך ירוק ואת התוכנה בה אתה מעוניין שהמכשיר ישתמש לצורך הפעולה שאתה רוצה לעשות..

orliraz

New member
שינוי ה DEFAULT ישפיע על ה NOTIFICATIONS?

עד כמה שאני יודע אין קשר.

פגית

New member
לא ניסיתי אבל לפי מיטב הבנתי זה אמור לעבוד

לא יודעת..

orliraz

New member
מניסיון זה לא ממש קשור.

אבל יכול להיות שגם הניסיון שלי לא מיטבי. כל מערכת הפעלה יכולה לשנות דברים קטנים שכאלו בין הרומים השונים. עד כמה שאני הבנתי, זה רק בוחר עם איזו אפליקציה תעבדי מול משהו מסויים. נניח מי הוא הדפדפן, מי הקורא/פותח הודעות וכו'. זה לא משנה הגדרות פנימיות שיש לך בתוך האפליקציה השנייה. אלא רק קובע למערכת מי האפליקציה שאיתה "תתעסקי" ב"תחום האחריות" הספציפי. אני אהיה מאוד מופתע אם הגדרת דיפלוט נוגעת בהגדרות של אפליקציה אחרת. זה רק קיצור דרך.

למעלה