ביטול הזמנה תוך 7 ימי עסקים-שאלה

• פותח הנושא CO22
  • פורסם בתאריך

CO22

New member
ביטול הזמנה תוך 7 ימי עסקים-שאלה

שלום, רציתי לשאול לגבי הזמנה שביטלתי תוך 7 ימי עסקים: הזמנתי שמלה אצל מעצב (שמלת כלה), שילמתי מקדמה ע"ס 500 ש"ח וחתמתי על חוזה שמציין את סוג השמלה הבדים והעלות (עלות השמלה - 4800 ש"ח). בתוך 7 ימי עסקים (שבועיים של חגים ושבתות) דיברתי עם המעצב, היה נראה לי שהוא לא רציני ומזלזל בי, לא אהבתי את היחס והחלטתי לבטל את ההזמנה. המעצב דורש 2100 ש"ח על הבדים והעבודה (השמלה עוד לא תפורה!) או שהוא יתבע אותי. לפי בירור שלי אצל מעצב אחר עלות הבדים היא בסביבות 600-700 ש"ח. ביקשתי ממנו לשלם לו רק על החומרים ועל העבודה (גזירת הבדים כי היא עדיין לא תפורה) והוא טוען ש-2100 ש"ח זה העלות. האם לא לשלם לו ולהמתין לתביעה? תודה.

mor55

New member
תגובה לבעייתך

שלום לך תלוי מה חתום בחוזה וכמה זמן עבר מחתימת החוזה עד לביטול העיסקה . בכול זואת מוזמנת ליצור קשר ולהתיעץ אצטרך פרטים נוסיפים על מנת להיענות לך שלום לכולן מור תורג´מן - ה.ל.מ.-המרכז לשירותים משפטים # שירותי עזר לעורכי דין ולאזרח . # איתור חייבים .# גביית שקיים # מסירות אישיות בלדרות .# הכנה והגשת בקשות לבתי משפט וההוצאה לפועל . ## כתובתנו : שער העמק 1 קומה 5 נתניה טלפונים :רו קוי 8873967 -09 .פקס :8873971-09.נייד 311344-052 . מוזמנים לבקר באתרנו : www.b2bbz.com/hlm

יא

New member
שמלת כלולות

שלום רב, מנתוני השאלה קשה לקבוע חד משמעית מהו הסכום הנכון והסביר שעלייך לשלם למעצב, הגם שבכל מקרה אם השאלה תגיע להכרעת בית המשפט, הרי ממילא שיקול דעתו הוא אשר ייקבע. עם זאת, לשם שיפור מצבך המשפטי, עליך לטעון כי את ביטלת את העיסקה בשל מעשי ו/או מחדלי המעצב, בשל זילזולו והעדר המקצועיות אותה הפגין. כאמור, אין לי את הכלים להעריך האם תביחעתו של המעצב לתשלום 2,100 ש"ח הינה סבירה בנסיבות העניין. בברכה, יהודה

למעלה