ביטול העלאת מחירי התחבורה הציבורית.

ביטול העלאת מחירי התחבורה הציבורית.

סליחה על האופ-טופיק אך מדובר בנושא מאוד חשוב:

מחיר התחבורה הציבורית בישראל צפוי לעלות בשיעור של 4.7% בתאריך 01.01.2014- ממש בעוד שבוע!

אין שום סיבה ממשית להעלאת המחירים.
להיפך!
הממשלה צריכה לדאוג להוריד את המחירים כדי לעודד אותנו לנסוע בתחבורה ציבורית, להפחית זיהום סביבתי, להפחית צפיפות ופקקים בבוקר ולתת עדיפות לאנשים שאכפת להם, כדי שכל החברה בישראל תרוויח.
עליה במחירי התחבורה הציבורית היא אבסורדית, פוגעת בשכבות הממוצעות והחלשות בישראל, ושוחקת את מעמד הביניים.

אני מבקשת מכל מי שאכפת לו, לחתום על העצומה ולהצטרף לקריאה שלנו לבטל את העלאת מחירי התחבורה הציבורית!

http://www.atzuma.co.il/cheapbusisrael

כמו כן אודה לכל מי שיקח חלק בהפצת המאבק על ידי שיתוף העצומה ברשתות החברתיות, פורומים, בלוגים וכו'.

חוטהשני

New member
הרעיון מאחורי העלייה הוא כמובן לגרום לאנשים להשתמש ברכבים הפרטיים.... אחרת איך אנשי העסקים/טייקונים (ואל תגידו שאני מדמיינת... הרי מי הבעלים של קבוצת דלק ?) יריווחו אם ניסע יותר בתחבורה הציבורית ?

סל הקניות הכי זול והכי יקר בארץ

סיירי המועצה לצרכנות בדקו את גובה החיסכון השנתי למשק בית בקניית הסל בסניף הזול לעומת הסניף היקר של אותה הרשת,
והתברר כי מדובר בחיסכון של אלפי שקלים בשנה.

הרשת שבה הפערים בין הסניף הזול לבין הסניף היקר היו הבולטים ביותר היא שופרסל בשלושת הפורמטים שלה:
ההפרש של הסל הממוצע בין הסניף הזול והסניף היקר ב"שופרסל שלי" הוא 19%, מה שמיתרגם ל-5,200 למשק בית.

החישוב נעשה בהתאם להוצאה השנתית הממוצעת של משק בית על מזון לפי נתוני הלמ"ס, העומדת על 27,600 שקל
.

למעלה