ביטול חוזה

קסם7

New member
ביטול חוזה

חתמתי על חוזה והנני רוצה לבטל אותו. בחברה מסרבים בכל תוקף החוזה הוא למשך שנה אשר יגבה ממני כל חודש שיעור של עד:500 ש"ח. שלחתי מכתב רשום לויזה ולחברה שבה עשיתי את החוזה ועד כה אף לא מענה. מה עושים? יש לציין כי סירבתי עוד באותו יום לאחר חתימת החוזה כאשר ישבתי וראיתי כי "אכלתי אותה" כמו שנאמר. תודה על עזרתכם....

קסם7

New member
מה זה משנה

ראיתי שזה לא משתלם לי ואינני מעוניין כלל בעסקה הזו.

משנה, כי לפעמים ניתן לבטל חוזה.

אבל אם סתם ראית שזה לא משתלם לך, אז כנראה שהיתה לך "טעות בכדאיות העסקה" והכלל הוא שטעות כזו - איננה מצדיקה ביטול של החוזה.

קסם7

New member
לאחר שחתמתי

על החוזה נאורו עיניי וראיתי כי כל הסעיפים מצדיקים את החברה ואין אף לא סעיף אחד אשר כביכול בא לקראתי לכן הבנתי שנפלתי בפח של נוכלים עם רשיון

האם החתים אותך מוכר במסגרת

מכירה מדלת לדלת? האם ברכישה אחרת מרחוק, מה קנית? השאלות רלבנטיות לתשובה. אבל אם קנית משהו בחנות רגילה (לדוגמא שולחן) ואח"כ כשבאת הביתה החלטת שהוא יקר מדי, אין לך זכות לבטל את החוזה.

קסם7

New member
קניתי חוזה דוגמנות

ולצערי הבנתי אח"כ שזהו תכסיס של נוכלים צפיתי בפרסומת בטלוויזיה על "דרושים דוגמנים"- חב´ חתן כלה והתקשרתי קבעתי ראיון והכל זרם כל כך "יפה". "התקבלתי" וחשבתי שבאמת עשיתי משהו חשוב אך לצערי חתמתי על חוזה שרוב סעיפיו הם שקר וכזב - אין שם אפילו סעיף אחד שמזכיר שהם מכירים בי כעובד שלהם והם אינם מתחיבים להעסיק אותי. מה שכן יעסיק אותי הם כישורי בלבד. זה דרך אגב לא נאמר לי ישירות!!! מה שכן נאמר לי ישירות זה שהם גובים מהדוגמן סכום כסף לשנה והוא יכסה את הגרעון ע"י עבודה דרכם. הם יעבירו לדוגמן צ´ק ע"ס אלפי שקלים וכך תתחיל קריירת הדוגמנות המזהירה.

ייתכן שעדיף לפעול בדרך הלא-משפטית.

יכול להיות שאם תודיע להם שאתה מתכוון לפרסם את פרטי החוזה הבלתי סביר שלהם, ולדווח על חוסר הכדאיות שבהתקשרות איתם - זה ישכנע אותם לוותר על החוזה איתך, יותר מאשר אם תנסה להביא לביטולו של החוזה בדרך המשפטית.

nirdagan

New member
ניסו לעבוד עלי בתכסיס דומה

התקשרה אלי איזו נוכלת שטענה שיש לחברה שלהם הרבה לקוחות פוטנציאליים לעסק שלי והם יעבירו לי עבודות תמורת 5% מהתמורה שאני אקבל. עד כאן טוב ויפה, ואין לי בעיה לשלם 5% עבור leads (זה דוקא תעריף נמוך בברנז´ה שלי). ואז היא אמרה שאני צריך "להירשם" ולשלם להם בכרטיס אשראי בעסקה טלפונית 350 שקל לחודש, בחוזה לשנה. ביקשתי שישלחו לי את החוזה המוצע. הם סירבו לשלוח לי בפקס או אימייל חוזה או טיוטת חוזה ואמרו שאקבל אותו במשרדיהם רק לאחר "הרישום". כמו כן הם סירבו לקבוע איתי פגישה במשרדיהם לפני שאני "נרשם". בקיצור "תן לנו 4200 שקל ואז נדבר." לא חסרים נוכלים במדינה שלנו. ניר

האם גילך מעל 18?

אם לא, תוכל לבטל את החוזה ללא כל בעייה בהיותך קטין. כמו כן, איני עו"ד ואיני מכיר היטב את חוקי החוזים, אך יש כאלה שאפשר לבטלם בתוך פרק זמן מסויים (למשל, רכישת יחידת נופש) אם לא תקבל כאן את כל התשובות, נסה להציג את הסוגייה בפורום הצרכנות

קסם7

New member
לצערי

חוזה זה מתייחס לגילאי 24 ומעלה אתם לא מכירים את הפרסומת בערוץ 2 לחתן - כלה?

קסם7

New member
כן

ניתן לבטל את החוזה אך עלי יהיה לשלם להם את מלוא הסכום. וכידוע אינני מעוניין לשלם להם אפילו אגורה אחת.

greeneyes1

New member
אולי אפשר לפעול לביטול באמצעות

הטענה שיש כאן תנאי מקפח בחוזה אחיד?

shaio

New member
עוד אפשרות

לתבוע אותם בסוף השנה להחזר הכסף ולטעון שהם לא השתדלו מספיק למצוא לך עבודה.

Pini1

New member
"הסטוריה" חוזרת , תמיד.... ../images/Emo93.gif

קסם7 , אל תפגע. גם אני הייתי בצד הזה לא מזמן. מסתבר שפראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים. חשוב שתענה על השאלות שנשאלו , היות וזה ייתן לך כיוון מה לעשות אם בכלל. בכל אופן ,במקרה שנדון כאן לא מזמן (למעשה בקרוב שלי ועסקה שהתחרט עליה) הוא בסוף נאלץ לחייך
הרבה היות ואכל אותה
בגדול. פיני

למעלה