ביטול כרטיסים הזמנתי זוג כרטיסים לאדיר מילר ליום שני, האם אני יכול לבטל אותם וכמה החזר אני מקבל?
A aradfest New member 28/9/09 #1 ביטול כרטיסים הזמנתי זוג כרטיסים לאדיר מילר ליום שני, האם אני יכול לבטל אותם וכמה החזר אני מקבל?
M mpol123 New member 28/9/09 #2 תשובה אתה יכול לשלוח פקס או אימייל לקסטל ולבטל את הכרטיסים עד 3 ימים לפני הפסטיבל כנס לאתר של קסטל ותיכנס לתקנון תבין הכל
תשובה אתה יכול לשלוח פקס או אימייל לקסטל ולבטל את הכרטיסים עד 3 ימים לפני הפסטיבל כנס לאתר של קסטל ותיכנס לתקנון תבין הכל
M mpol123 New member 28/9/09 #4 אני לא חושב שזה משנה... המוכרים בסופו של דבר זה קסטל... תנסה לשלוח אימייל תראה מה יענו לך... (אל תשכח לכתוב מספר הזמנה וכל הפרטים שצריך)
אני לא חושב שזה משנה... המוכרים בסופו של דבר זה קסטל... תנסה לשלוח אימייל תראה מה יענו לך... (אל תשכח לכתוב מספר הזמנה וכל הפרטים שצריך)
A aradfest New member 28/9/09 #5 ביטול כרטיסים סבבה למרות שיש להם בתקנון סעיף שאומר שלא ניתן לבטל כרטיסים לאירוע שהכרטיסים אליו אזלו, שזה המקרה שלי הכי טוב אני אשלח מייל ואשאל תודה בכל מקרה
ביטול כרטיסים סבבה למרות שיש להם בתקנון סעיף שאומר שלא ניתן לבטל כרטיסים לאירוע שהכרטיסים אליו אזלו, שזה המקרה שלי הכי טוב אני אשלח מייל ואשאל תודה בכל מקרה
פ פטרוזיליה1 New member 1/10/09 #8 למה? הכי בטוח... תבואו לאכול בפטרוזיליה!!! מקום סבבה במרכז במסחרי בערד. יש גם שמירת חפצים...