ביטול כתוביות!!

shlshar29

New member
ביטול כתוביות!!

לילה טוב,
יש לי ממיר עידן פלוס מסוג סילבר ליין ומשום מה אני לא מצליח להוריד את הכתוביות.הבנתי שבשביל לבטלם אני צריך להכנס להגדרות>אפשרויות ובשפה לדפדף ולהגדיר כבוי אך משום מה זה מציג לי שפות רבות רק לא את אופציית הכבוי. אודה מראש לעזרתכם בהקדם!!!

shlshar29

New member
הדבר היחיד שיש לי זה תחת קטגוריית..

option אני מגיע ל-subtitle language ושוב כאשר אני מדפדף יש מגוון של שפות אבל אין אפשרות לביטול!! ידוע לך משהו???

jexy

New member
לא נראה לי שאתה יכול לבטל כתוביות... זה מובנה בשידור...

shlshar29

New member
מה זאת אומרת? אתה מתכוון למובנה בשידור הממיר עצמו??

לא התכוונתי לכתוביות שמוצגות כתרגום בתוכניות השונות (חדשות,סרטים וכו')..
אין אפשרות בהגדרות הממיר לשנות את זה?
זה סתם מפריע!

אילו כתוביות לחרשים

כוונתו . כמו בחדשות שיש כתוביות . כאשר מופיעה אוזן על הצג
לא תרגום . לעיברית גם כאשר מדברים עיברית
את זה לא ניתן לבטל . וזה מעצבן . תרגום מעיברית לעיברית

בתחנות TV בלוויין

תרגום סרטים זה בחירה על ידי לחיצה בשלט
בישראל התירגום בגוף הסרט . שם התירגום . בכפתר הסטייטל
מילבד שידורים חיים כמו חדשות שזה יושב אדם מקליד

EB10000

New member
לא צריך הגדרות

אין דבר כזה סילבר ליין. זה ממיר סיני OEM שנמכר בארץ תחת אינספור שמות שונים שכל יבואן או חנות מזון תוקעים לו.

יש כפתור בשלט שנקרא SUB או משהו דומה. תחלץ כמה פעמים זה מעלה תפריט כתוביות. אבל הבעיה בממירים סוג ז' הללו שכאשר תעביר ערוץ או תזפזפ חזרה, ברירת המחדל תחזיר לך את הכתוביות שוב...

להבא, תזמין מוצר איכותי מאי בי ואל תקנה זבל ב 200 שח ברמי לוי ותצפה להינות גם..

כתבתה סתם קישקוש

היום כול התוכניות המוקלטות מרואש בעיברית . מלוות בתרגום בגוף הסרט בעיברית
זה מיועד לחרשים . אדם ששומע וקורא את התרגום זה מעצבן כולל אותי
ואת זה לא ניתן לבטל . ניתן לבטל רק כתוביות המלוות שידור חי כמו חדשות .
וזה לא שייך לאיפו שקונים ממיר . כול הממיר זה ג'ק קטן וזהוא . היום הכול דחוס וקטן . כולל TV 55' והמחיר בהתאם

EB10000

New member
אנחנו בשנת 2016.

אתה כנראה עוד בתקופת האנטי מחיקון. כל שידורי DTT (עידן) כוללים תרגום CC מוסף שניתן לבטל בלי קשר לתרגומים מובנים. בממירי עידן סוג ז' שהם מתבססים על אותו לוח שעולה 5 דולר יש באג בו ה CC מאופשר בכל פעם שבוחרים את הערוץ. לחיצה על כפתור תרגום מאפשרתלבטל זמנית על לזפזופ הבא...

טלטקס היה בערוף 1 בשנות ה 80 באות האנלוגי.. ה CC זה עקרון דומה אבל לא אותו הדבר.. יש היום מעט מאד ערוצים שכוללים טלטקס...

תרגיש טוב

אתה מזבל את המוח סתם

אני קולט תחנה מהונגריה בלוויין בHD
אז כך יש כמה אפשרויות ואני בוחר .
שם הכול מדובב להונגרית .
1. תרגום קבוע לחיצה על כפתור . יש אין
2. תרגום לחירש . זה מעניין , כאשר מ דבר אדם בצד ימין . התרגום בירוק
עלו . שידעו שהוא מדבר . או אדם בצד שמואל . אז התרגום בצד שמואל על האדם . אם ברקע יש רעש . אז כתוב בסוגרים רעש גלים . כמובן שאדם ששומע . לוחץ סגור אז הכתוב לא מופיע
3. בתחנות איטלקיות . בנוסף בסרט אפשר לישמוע את שפת המקור או דיבוב בלחיצת כפתור
טלטקס בארופה ברוב התחנות עדיין מופיע טלטקס . צרפת ,גרמניה, הונגריה
אולי עוד לא בדקתי . הסימן TAX מופעי לכמה שניות שערןץ זה משדר טלטקס

גם תחנות פולניות רובן XHD יש טלטקס
מה שאתה הסברתה לא ניראה לי הגיוני . שאפשר להוריד תרגום מובנה בסרט
בעידן + בערוצי ישראל . בהוט ויס זה שונה התרגום . שם אפשר ליבחור תרגום ב3 שפות . בחלק מערוצים

תרגום CC

זה לא תרגום מובנה . זה ערוץ נוסף של פס תרגום . שניתן לבחירה .
סגור פתח . נכון כאשר מזפזפים בחלק מהממירים . הזיכרון בורח
אבל זו אופציה של כתוביות . של שידור חדשות ושהחירש יקרא מה אומר הקריין
תוכנית באורך של שעה . התרגום מובנה בגוף הסרט . לא ניתן להסרה . ואלוואי כן הייה . אגב אני קולט את עידן + עם ממיר מיקצועי שהוא גם ממיר לוויני
ושם ראיתי את כול האפציות . של הערוצים מחו"ל בכתוביות

shlshar29

New member
מודה לכם על ניסיון העזרה רק חשוב לי להבהיר..

שוב שכמובן מדובר בתרגום גדול ומעצבן כזה שמתווסף גם לתוכניות בשידור חי קרי חדשות/כדורגל/גיא פינס/תוכנית לילה כלכלי וכד' והוא בצבע לבן כזה שקשה להתעלם ממנו על אף כל הניסיונות שבצעתי.
ורק שתדע מר B.E היקר שעל אף שבד"כ המחיר לא משקר דווקא במקרה הזה אני מכיר מישהו שהשקיע וקנה ממיר מ-ebay ונפל עם תקלת קול הרבה יותר קטנה ומרגיזה שבגללה נאלץ להוציא כסף מיותר שלא נדבר על כך שב-ebay אף לא הועילו בטובם להתייחס אליו. אז לתשומת ליבך לפני שאתה יוצא בהצהרות מלגלגות ומזלזלות וסרות טעם תדע שיש מקרים שההשקעה לאו דווקא מביאה עמה איכות צפיה שכן לעיתים זה עניין של מזל ולא משנה אם מדובר בשם כמו טושיבה או בסתם מוצר סיני כמו סילבר ליין סאניו או וואטאבר!
וחוץ מזה כל הרעיון ברכישת ממיר עידן פלוס הוא החיסכון..אם הייתי רוצה כבר להשקיע אז הייתי מתחבר להוט או ליס

יש חכמים בליילה

שמטיפים מוסר
אני מכרתי עשרות ממירים עידן + . דגם קונקה ודגם יונדאי .
לא היו בעיות של כתוביות

למעלה