ביטול מגדלים בירושלים

דןמור

New member
שים לב שאין קשר בין התמונה לבין הכתבה

ההדמיה היא של מגדל הולילנד בירושלים ולא של המגדלים שבוטלו בהר-נוף.

tamir1991

New member
שמע

שמתי את התמונה הזאת בשביל לדעת אם יבטלו את זה בעתיד או שביטלו את זה כבר כי לא בונים אותו

elhaya

New member
טעות מרה

נמאס כבר מהירוקים האלה... מגדלים שחוסמים את הנוף? איזה נוף בדיוק? בניינים ג'יפות של ערבים במזרח העיר?! בגישה הזאת גם בית המקדש לא היה נבנה חס וחלילה

דןמור

New member
בכלל היית שם שאתה מדבר כל-כך הרבה שטויות?

מדובר על שכונה בצידה המערבית של העיר, קרוב ליער ירושלים. בניית המגדלים חוסמת כמעט לכל השכונה את הגישה ליער ופוגעת משמעותית בנוף האזורי. נמאס כבר מאנשים שזורקים שטויות באוויר בלי לדעת עובדות.

danezeq

Member
אשכרה.

אני שואל אתכם מה בכלל יפה בירושלים אם לא ההרים שסביב לה?!?

elhaya

New member
ותרגע עם ההשתלחות שלך

זה שאנחנו לא מדברים פנים אל פנים לא אומר שאתה יכול להתבטא כמו ילד קטן. לא כתבתי עובדות, פשוט זרקתי דוגמא על מנת לחזק את התאכזבותי. אתה יכול לנסות להסביר לי את עמדתך אבל תשמור על תרבות דיון

דןמור

New member
התלהמות כנגד התלהמות

אני מצטער על ההתלהמות שלי אבל זו תגובה שוות ערך לקריאות ריקות מתוכן כמו "נמאס כבר מהירוקים האלה..." ו"בניינים ג'יפות של ערבים". כאשר מורידים את שפת הדיון, אתה יכול לצפות לתגובה דומה עם זאת, אני עדיין מצטער שירדתי לרמה שבה כתבת.

AKIRA972

New member
מגדלים בתל אביב והיסטוריה בירושלים

כל מגדל גם הכי יפה גבוה וכל מיני...... כאשר נמצא במקום לא לו יהיה לעולם טעות. תל אביב צריכה לפתח תשתית ענפה של רכבת תחתית לפני שתוכל לבנות לגובה במרכזה. כמו ברוטשילד וכו'. לעומת זאת גדות איילון הם המקום המושלם לבניית עשרות גורדי שחקים. במקום הבניינים והמוסכים המגעילים שנמצאים שם. ליד הים זו טעות היסטורית ממדרגה ראשונה לבנות גבוה. בכלל - כל ה 100 מטר הראשונים צריכים להיות בתי קפה פארקים גינות לרווחת הציבור. צריכה להיות תכנית מתאר (שמישהו אוכף ובלי חריגים / שוחד) שקובעת לבנות מדורג. עד 100 מטר מהים = רווחת הציבור עד 5 קומות - בתי קפה גינות פארקים וכו' ככל המתרחקים - נגיד 500 מטר לבנות עד 10 קומות. מ1000 מטר ומעלה אין הגבלה. ככה כל תל אביב תהיה בנוייה בצורה נכונה ולא נבכה עוד מספר שנים. כל בניין שנבנה יהיה פה לפחות 100 שנה. לחשוב על זה.

קובי לו

New member
כשחושבים על זה לעומק, גם בניין של 5 קומות

על קו החוף, או נניח 40 מ' מזרחית לחוף, מסתיר את הים לכל הבניינים בני פחות מ-8 קומות הנמצאים מזרחית לו, לאורך אולי קילומטר מזרחית לאותו קו. כלומר, בבית בן 6 קומות הנמצא 450 מטר מזרחית לים, מכל הקומות לא יראו את הים, גם אם יקיימו את מה שאמרת, שב-100 מ' הראשונים לא יותר מ-5 קומות וכו'.

למעלה