ביטול מכירה והשארת פידבק + שינוי המכירה

taltal0n

New member
ביטול מכירה והשארת פידבק + שינוי המכירה../images/Emo53.gif

שלום אני מעוניין לשנות את הקטגוריה של ה- "ship to" , לכן הלכתי ל- revise , אבל לאחר שלחצתי על כפתור ה- submit , אי ביי נתנו לי הודעה שבקשתי אינה יכולה להתבצע עקב הגבלות שהם מטילים על חשבונות מידי פעם . אני נרשמתי לאי ביי לפני כשבוע וחצי , יש 0 פידבקים ו- 2 מכירות פומביות פעילות (ל-7 ימים) שהתחילו לפני כיומיים . החשבון שלי לא חסום או משהו כזה , פשוט לא נותנים לי לשנות את התוכן . שלחתי להם אימייל, אבל אם יש למישהו עיצה אז... ועוד שאלה , בתור מוכר , אני יכול לבטל קנייה למישהו שקנה ממני מבלי שהוא ישאיר לי פידבק שלילי ? ביטול מכל מיני סיבות : המוכר לא נראה לי לפי היסטוריית הפידבקים שלו , או שהוא לא נמצא ברשימת המקומות שאני מוכן לשלוח אליהם .

הודייה1

New member
ביטול מכירה

יש נושאים שלא ניתן לשנות לאחר העלת הליסטינג,וחלק ניתן לשנות עד ל24 שעות לפני סיומן.ניתן לבדוק בעזרה של אייביי. אם אתה לא מוכן לישלוח למקום מסויים אתה צריך לציין את זה בדף,ואם זה מסומן אתה לא חייב למכור לו.

taltal0n

New member
הוא לא נותן לי לשנות כלום, אפילו לא את הטקסט

אפילו לא את הטקסט בדף המכירה - בקטע של ה- html . הכל מאותה סיבה שציינתי .

taltal0n

New member
הנה בבקשה ../images/Emo26.gif

תראה את התמונה שצירפתי . חשוב לציין , החשבון שלי לא הוקפא או משהו כזה . אני פשוט לא יכול לבצע שינויים בתוכן דף המכירה . 2 דפי המכירה שלי עדיין רצים באי ביי רגיל . אין שום בעיה , מלבד מה שציינתי . חשבתי שיכול להיות שבגלל שביום הראשון (כשהעליתי את המכירה) ביצעתי כמה שינויים - כמה פעמים שישנה הגבלה (כמו עם שליחת ההודעות) , אז עזבתי את זה ללילה וניסיתי שוב , אבל כלום .

הודייה1

New member
לTALTALON

לא ניתקלתי אצלי בזה אבל יתכן בגלל שאתה משתמש חדש הם מקבילים אותך בשינויים תכנס בתחתית ההודעה אני חושב ששם תימצא את ההסבר שלהם.

taltal0n

New member
יכול להיות באמת בגלל שזה חשבון חדש....

בכל אופן , אין הסבר לזה - מעבר למה שהם רשמו לי . נברתי בכל האתר אחרי הסבר הגיוני ולא היה כלום . שלחתי להם אימייל , נראה מה הם יגידו .

taltal0n

New member
100% , כרגע בדקתי שוב...

2 המכירות שלי מסתיימות בעוד 4 ימים וכמה שעות . אבל האמת , זה לא משנה כבר בגלל ההגבלות החדשות ב- paypal . תיכננתי לצבור את הכסף ב- paypal ולקנות איתו ב- ebay . מעניין מה ייסגר עם המכירות האלה .

ווטרס

New member
טל, היה לי את הסיפור הזה.

עם כמות פידבקים נכבדה, מכירות מפה עד להודעה חדשה, פאוורסלר וכל הסמלים הקטנים ליד השם - הם עדיין תקעו לי את כל המכירות לשבוע. לא יכלתי לערוך או להעלות מוצרים חדשים למשך שבוע. נאמר לי באיביי שלפעמים הם לוקחים חשבון, בודקים אותו לעומק, ואז מחזירים את החשבון לקדמותו. לא יודע מה הסיפור של האיביי האלה.. חבורה של מטורפים.

taltal0n

New member
זה כבר לא חשוב, אני לא יכול לקבל תשלום כעת...

בגלל התקנות החדשות של paypal . המכירות האלה לא שוות כלום - לא בשבילי ולא בשביל הקונה . למזלי פרסמתי את המכירות האלה כשהיה באותו יום , ממש במקרה, מבצע - הגלרי היה בחינם, ההעלאה היתה בחינם, גם לא לקחתי קטגוריה נוספת , ככה שלא שילמתי אגורה . מוזר כל העניין הזה באי ביי .

למעלה