ביטול מכירה

omerr8

New member
ביטול מכירה

שלום, לפני כמה נכנסתי למכירה של נגן mp3 באיביי ראיתי כי טוב וברב פזיזותי לחצתי "Buy It Now". לאחר מכן הצלחתי ליצור קשר אם אחד מהארץ שמוכר את אותו נגן במחיר יותר טוב, וכעת אני רוצה לבטל את המכירה מאיביי (יש לציין שלא התחלתי את עניין התשלום). האם אני יכול לבטל את המכירה? האם זה יעלה לי כסף? בתודה, עומר.

aviyajb

New member
ניתן לבטל את המכירה, רק באמצעות הסכם עם המוכר

בכל זאת, מספיק יש שם רע לישראלים, ולכן נבקש ממך לא לעשות דברים כאלו יותר.

omerr8

New member
מסכים

זה היה רק בגלל חוסר ידע שכן לא ידעתי שברגע שאני לוחץ על הכפתור של Buy It Now מתבצעת המכירה (כן אני יודע, זה נשמע אידיוטי). בכל אופן שלחתי למוכר בקשה לבטל את המכירה וזה מה שהוא ענה לי: Dear omerr8, We are contacting you about the following item: SONY NW-S706F 4 GB Noice Canceling NIB (#270144595142) The seller, usashop24 tells us you have mutually agreed not to complete the transaction (e.g. because you returned or are returning the item for a refund or because there was a misunderstanding) and has requested a credit for their eBay fees. Please respond by Jul-31-2007 so eBay knows whether you have made this agreement. Please note: Both you and the seller will still be able to leave feedback for each other regarding this transaction. Thank you, עכשיו לפי מה שהבנתי הוא רוצה את הכרטיס אשראי שלי כדי לתת לי קנס על ביטול העסקה. האם זה אפשרי? ולמה בכלל הם לא אומרים לי כמה אני צריך לשלם לפני שאני נותן פרטים של כרטיס אשראי?

omerr8

New member
הבהרה

בשורה האחרונה שכתבתי התכוונתי לשאול למה הם לא אומרים לי כמה קנס ("fees") אני צריך לשלם.

עומר אתה לא צריך לשלם כלום

המוכר יקבל מאיביי החזר על העמלות שחוייב בהם בגין המכירה הזו שבעצם לא מתקיימת.

ההודעה הזאת אומרת שהמוכר מקבל את הבקשה שלך

אני גם מייעץ לך להשאיר לו כעט פידבאק חיובי שאומר שקיבלת שירות מקצועי ובעתיד אתה מתכוון לחזור למוכר הזה. ככה ל איהיה לו אינטרס להשאיר לך פידבאק שלילי. בהצלחה

למעלה