ביטול מפגש?

dralan

New member
ביטול מפגש?

כמו שזה נראה עכשיו, אמורים לבוא בקושי 10 אנשים ומתוכם נשארים לישון רק 5. לא יודע מה אתכם, נראה לי שכבר כדאי לבטל וזהו. מה אתם חושבים?

blacknwhite

New member
אל תבטלו!!!!

תהיו 10, תישארו לישון 5, ותעשו חיים!

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif...

10 אנשים זה די הרבה, לדעתי לפחות. אל תבטלו, זה סתם מטומטם אחרי כל ההשקעה שנתתם בתכנון :)

סנעיר

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלא מבטלים

הרי ברור שאם כל אחד יגיד שהוא לא בא כי אין מספיק אנשים שמגיעים, התוצאה המובנת מאליה תהיה ש...לא יגיע אף אחד :| כל מי שהתכוון להגיע- שיגיע כרגיל. ויותר מזה- בואו נקבע סופית את הפרטים המדוייקים: מקום: חוף הכרמל שעה: 16:00-17:00 שכל אחד יביא מה שהוא יכול- את השאר נשלים כבר שם. אבל תגדילו ראש [|עדמתייולי04|
] ותשתדלו לחשוב על כמה שיותר דברים שנצטרך. אני והסובארו-פשע נהיה שם. וגם הפלאפון [0546901986] אם מישהו צריך אוזן קשבת, תמיכה ועידוד [כי בלהסביר איך להגיע אני גרוע- בשביל זה יש לכם את מיכל
]

Stars Hunter

New member
אל תבטלו!!!

יהיה ממש חבל......יהיהו עוד מפגשים לראות בהם את שאר האנשים^-^ והרבה התארגנו לקראת זה כבר P:

The Fantasy

New member
טוב אז מה נסגר?

יש מפגש או אין? ב4 אתם בחוף הכרמל? ומי ישן איתי באוהל? כי אני לא רוצה להיות באוהל לבד חח

יש מפגש../images/Emo88.gif

ושאלה.. למי שנוסע ברכבת.. באיזה תחנה אני אמורה לרדת ואיך אני מגיעה לחוף משם?...

dralan

New member
אוקי אז לא מבטלים. עכשיו שאלה דחופה

מתי בדיוק אתם מתכוונים להגיע? אני אנסה לתפוס את הרכבת ל4:40, מקסימום את זאת שמגיעה ב5:10. אה כן: ובגלל שאפחד כנראה לא מביא אוכל אז תביאו כסף ופשוט נקנה שם או משו

../images/Emo36.gifנצל"ש שאלה../images/Emo26.gif

היי, תגידו, איך קוראים לדיסק של נייטוויש של העטיפה שלו מצויירת אישה מחבקת קבר (אאל"ט)
מישו מוכן לכתוב פה את רשימת השירים בדיסק הזה

היויו

New member
תבדוק באתר שלהם, יש שם את כל

הדיסקים שלהם,כולל עטיפות ורשימת שירים.

למה לא שירשרת למשו אחר? XS

אני אענה בכל מקרה לאלבום קוראים Once רשימת השירים: Dark Chest Of Wonders Wish I Had An Angel Nemo Planet Hell Creek Mary's Blood The Siren Dead Gardens Romanticide Ghost Love Score Kuolema Tekee Taiteilijan Higher Than Hope White Night Fantasy-בונוס Live To Tell The Tale-בונוס

אתה מתכוון לזה?

אם כן לאלבום קוראים once והוא לדעת רבים האלבום הכי פחות טוב שלהם (חוץ מDPP
) אבל יש בו כמה הברקות.. בכל מקרה רשימת השירים היא: 1. Dark Chest Of Wonders 2. Wish I Had An Angel 3. Nemo 4. Planet Hell 5. Creek Mary's Blood 6. The Siren 7. Dead Gardens 8. Romanticide 9. Ghost Love Score 10. Kuolema Tekee Taiteilijan 11. Higher Than Hope

Amir Noy

New member
לי יש רת העטיפה הזו בדיסק :O

יכול להיות כי זה כולל 2 שירים בונות וקליפ של Wish I Had An Angel...

The Fantasy

New member
אין לי כבר חשק לבוא..

אני גם לא מרגישה טוב בכלל, וגם אין לי מצב רוח.. קיצר אם אני אבוא זה יותר מאוחר קצת, וגם אני לא נשארת לישון בסוף..

למעלה