ביטול, עדכון דרייברים של מיקרוסופט

exprexs

Member
היי לכולם.
יש לי בעיה מסוימת עם הדרייבר העדכני שמיקרוסופט דוחפת לי למחשב.
אני מעוניין בדרייבר אחר וכבבר התקנתי אותו.

ביצעתי ביטול עדכון דרייברים דרך הממשק הגראפי של חלונות 10.
מסתבר שהביטול הזה לא עבד בכלל....
יש אול רעיונות מניסיוני האישי של מישהו ?
תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי לכולם.
יש לי בעיה מסוימת עם הדרייבר העדכני שמיקרוסופט דוחפת לי למחשב.
אני מעוניין בדרייבר אחר וכבבר התקנתי אותו.

ביצעתי ביטול עדכון דרייברים דרך הממשק הגראפי של חלונות 10.
מסתבר שהביטול הזה לא עבד בכלל....
יש אול רעיונות מניסיוני האישי של מישהו ?
תודה
אני משתמש בכלי של מיקרוסופט עצמה יעיל מאוד, פותר לי בעיה של קצר בין דרייבר של מיקרוסופט לשל AMD
הורדה

exprexs

Member
היי.
תודה על התשובות.
ל ירון- הכלי שירות הזה של מיקרוסופט, רק מאפשר הצצה אל הדרייברים האחרים שקיימים במחשב, אך אינם מותקנים בזמן הווה.
לא מדובר על משהו שמונע עדכון דרייבר להתקן מסוים.

החלק שלא ציינתי בפוסט-
שהבעיה של דחיפת הדרייבר הזה, מתקיימת לאחר שאני מסיר את הדרייבר הגראפי לחלוטין בעזרת כלי DDU.

אז בלית ברירה, התקנתי את הדרייבר הגראפי החלופי על גבי זה של מיקרוסופט וכעת יש לי 2 דרייברים גראפיים.
לאחר מכן ביצעתי ROLL BACK. דרך מנהל ההתקנים ( ללא הסרה של הדרייבר הבעייתי ).
בינתיים הדרייבר הבלתי רצוי של מיקרוסופט, לא הותקן שוב. כנראה שאשף העדכונים מזהה איכשהו שהדרייבר הבעייתי, כבר שמור אצלי במחשב גם אם איננו מותקן במנהל ההתקנים.

ביטול דחיפת הדרייברים דרך הממשק הגראפי של חלונות 10, זה משהו שניסיתי וזה פשוט לא עובד.
גרופ פוליסי- לא קיים בגרסם הום ( זו הגרסה שלי ).
להיכנס לעורך הרישום, זה לא בשבילי :D

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי.
תודה על התשובות.
ל ירון- הכלי שירות הזה של מיקרוסופט, רק מאפשר הצצה אל הדרייברים האחרים שקיימים במחשב, אך אינם מותקנים בזמן הווה.
לא מדובר על משהו שמונע עדכון דרייבר להתקן מסוים.

החלק שלא ציינתי בפוסט-
שהבעיה של דחיפת הדרייבר הזה, מתקיימת לאחר שאני מסיר את הדרייבר הגראפי לחלוטין בעזרת כלי DDU.

אז בלית ברירה, התקנתי את הדרייבר הגראפי החלופי על גבי זה של מיקרוסופט וכעת יש לי 2 דרייברים גראפיים.
לאחר מכן ביצעתי ROLL BACK. דרך מנהל ההתקנים ( ללא הסרה של הדרייבר הבעייתי ).
בינתיים הדרייבר הבלתי רצוי של מיקרוסופט, לא הותקן שוב. כנראה שאשף העדכונים מזהה איכשהו שהדרייבר הבעייתי, כבר שמור אצלי במחשב גם אם איננו מותקן במנהל ההתקנים.

ביטול דחיפת הדרייברים דרך הממשק הגראפי של חלונות 10, זה משהו שניסיתי וזה פשוט לא עובד.
גרופ פוליסי- לא קיים בגרסם הום ( זו הגרסה שלי ).
להיכנס לעורך הרישום, זה לא בשבילי :D
מונע נשמה...אמרתי יש לי קצר עם AMD ומיקרוסופט על אותו דרייבר..עם התוכנה הזו חסמתי את הדרייבר מראש להיות מותקן, הא , בעצם זה מצב ספציפי שיש התנגשות...אכן..בכל אופן נראה לי טוב שידעו שיש את זה למי שזה קרה קורה..

נערך לאחרונה ב:

exprexs

Member
תודה על תשובתך. |תודה|
יתכן שאם המצב הנוכחי יביא שוב להתקנת אותו דרייבר בלתי רצוי של מיקרוסופט ( למרות שזה האחרון כבר שמור אצלי המחשב ) יתכן שאז איעזר בתוכנה שבקישור.

מוזר שבמיקרוסופט, לא חשבו מראש על מצב כזה.
מקווה שהמצב הנוכחי של גלגול דרייבר לאחור, ייתן לי את מבוקשי.

למעלה