ביטול עיסקת קניה!??

rubens7

New member
ביטול עיסקת קניה!??

קניתי בגדים בסך 1000 שח רוצה לבטל וכסף חזרה האם אפשרי ??? העיסקה בוצעה בכרטיס אשראי ויזה המוכר נתן לי רק זיכוי !!!האם אני יכול לקבל כספי ולבטל העיסקה !!?? תודה מראש !!

odedg

New member
ביטול עסקאות?

לדעתי בנתונים שהצגת אם לא סוכם אחרת עם המוכר לא חושב שיש כאן עילה לביטול עסקה. בדרך כלל ברירת המחדל היא שעסקה עושים כי שני הצדדים מתכוונים לקיימה. בהזדמנות זו האם לדעתכם הוגן לחוקק חוק או להציב נורמה שכל עסקה מותר לבטל?

rubens7

New member
תסע לחול תראה איך נותנים כסף בחזרה !!!ושומרים על הלקוח שיבוא שנית!!!פה כולם חזירים !!!מה קרה הסחורה הוחזרה !!ללא פגע !צריך לקשור את הבן אדם לחנות???..

odedg

New member
כאן לא מחזירים את הכסף!?

שלום! הנורמה שהתפתחה כאן היתה ברוב המקרים והמקומות שלא מחזירים כסף. במקרה הטוב, נותנים ``זיכוי``, שלדעתי בחלק לא מבוטל של המקרים זה ממש עונש אמיתי! נכון שיש מקומות בעיקר ברשתות גדולות מסויימות שממש לא שואלים הרבה ונותנים לך לעבור בחזרה ולהוציא זיכוי במזומן מהקוםה (בתקווה שאולי תמצא בדרך משהו אחר ותשאיר שם את הכסף. עד כאן הנורמה. החוק ככל הידוע לי לא מתייחס לנושא אלא רק לחריגים כמו עסקה ברוכלות, מכר מרחוק ועוד כמה חריגים. זה נכון שהרבה מספרים שבחול זה גן העדן האבוד, אבל נראה שזה עדיין הכללה לא מדוייקת ולא מבוססת. מי מכיר את החוקים בנושא בעיר ניו יורק?

למעלה