ביטול עסקה

itzikzo

New member
ביטול עסקה

בתאריך 12.12.2017 ביצעתי עסקה עם עורך דין לענין מסמך למנות את אחד מילדי אפוטרופוס אם לכאשר אני יהפך לאדם סיעודי. ביקש עבור המסמך 25000 שקל ומיד הפחית 5000 שקל. כלומר 20000 שקל. נראה לי מוגזם אבל ישבו מולי בין 3 ל4 עורכי דין כולם דברו עם כולם אני יושב כמו ילד טוב מולם הסכמתי ישבתי מול עורכת דין לתשלום בצ'קים דחויים ותוך כדי כתיבת הצ'קים היא אמרה לי אני אשים חותמת על הצ'קים. אני מבין שאני הייתי אמור לקבל מסמכים על העסקה מה היא כוללת משהו. לא קיבלתי כלום למעט מסמך ריק שעליו מציון הסכום 20000 שקל. זהו. למחורת שלחתי לו הודעה בצור קשר בדף הבית. האיש לא הגיב. שלחתי לו הודעת sms קיבלתי תגובה "הכל טופל ובודק" בנתיים נפרעו 4 צ'קים וכל צ'ק על פקודת מוסד או אדם שאין לי שום קשר איתם כמו עירית אור יהודה. עירית אופקים האחים זוארץ כשלי אין שום מסמך ממנו שום צ'ק לא על שמו. אני חושב לדעתי הוא היה צריך לבקש או לקבל ממני אישור על העברת צ'ק שלי לאדם אחר. על כל פנים אני בקשתי ממנו במכתבים רשומים עם אישור מסירה לבטל את העסקה. האיש לא שומע ולא מבין חלמרות הודעת sms ממנו אלי לגשת למשרדו לקבל את הצ'קים בחזרה. אני לא יכולתי לגשת מבחינה רפואית בקשתי ממנו לשלוח אלי לכתובת שלי. האיש ממשיך לפרוע צ'קים מה עושים?

prizman

New member
הצלחת להסתבך יופי

והמשכת לסבך את עצמך.
אני לא מתכוון להעלות רשימה של דברים שהיית אמור לעשות ולא עשית
והיא ארוכה כי זה כבר מאחריך.
הוא הסכים להחזיר לך את השיקים, אתה לא ניגשת לקבל אותם, אתה עדיין יכול.
ממש לא צריכים לבקש ממך אישור להסב שיקים שלך על שם מישהו אחר.
אם אתה לא מעוניין בזה, תהפוך אותם בעצמך למוטב בלבד.

למעלה