ביטול קנייה

joyride150

New member
ביטול קנייה

שלום , זכיתי במוצר ושילמתי למוכר דרך PAYPAL. אתמול קיבלתי מייל שלו - הוא טוען שיש לו בעיה בחשבון paypal ולפחות עוד שבוע יקח עד שיחזירו לו את החשבון. הוא הצטער על האי-נוחות ונתן לי אפשרות לבטל את הקנייה. 1.כיצד אני מבטל את הקנייה? דרך ebay\ paypal?האם הסכום המקורי יחזיר לי לחשבון או שיש לי עמלות כלשהם? 2.שאני מסתכל דרך my eb\y ליד המוצר שזכיתי יש סימן של $ כזה מודגש, זה אומר שהתשלום עבר כבר למוכר, לא? תודה, נ.ב- ברכות לפורום החדש!!!!

לדעתי,

אתה יכול לרשום למוכר שהמוצר כבר שולם (שלח לו העתק של אישור התשלום ב-PP) ולבקש ממנו כי לא יעכב את משלוח המוצר. אם הוא לא יסכים, תוכל לפתוח דיספיוט ב-PP כדי לדרוש את הכסף חזרה.

מה אתה יכול לעשות

קודם כל זה שיש לו בעיות עם החשבון לא אומר שום דבר לגבי האמינות שלו ולגבי הסיכוי שלא תקבל את המוצר שקנית. זה קורה להרבה מוכרים בגלל מגוון של סיבות. כדי לדעת אם הכסף הועבר לחשבון ה-PAYPAL שלו תראה שב-WON ITEMS, מעל תאור הפריט שרכשת יש פעם אחת את עלות המוצר בשחור ופעם נוספת בכחול את הסכום כולל עלות המשלוח. זה אומר שהכסף הועבר לחשבון שלו. אם אתה לא לחוץ, אתה יכול לחכות עד שיסתדר החשבון שלו. אם אתה לחוץ או חושש שהוא מנסה לעבוד עליך אז קודם כל תפנה אליו בבקשה שהוא יבטל את העיסקה (שכן הוא זה שהציע בעצמו). רק אם הוא לא עונה לך אחרי יומיים שלושה אז תפנה ל-PAYPAL כדי לפתוח נוהל של סכסוך ביניכם. לא מומלץ ישר להיות תקיף שכן הוא עדיין יכול להשאיר לך פידבק שלילי וזה חבל. בהצלחה.

למעלה