ביטול שקע טעינה במחשב נייד טושיבה

yocoit

New member
ביטול שקע טעינה במחשב נייד טושיבה

שלום חברים
המצב מאלץ אותי לנסות לתקן מחשב נייד והבעיה שלי היא שאני רוצה לבטל את שקע הטעינה שלי שמחובר ללוח האם עם קונקטור שטוח ו4 מוליכים שניים אדומים ושניים שחורים השאלה שלי היא מדוע מתחברים לשקע הטעינה 4 גידים האם יש בתוך השקע מפסק כלשהו פנימי שמופעל עם הכנסת התקע לתוכו? ואם הסוללה שלי לא מתפקדת אבל המחשב כן עובד עם חשמל {ללא סוללה פיזית} עד שמזיזים את התקע האם אפשר לחבר את שני המוליכים באדום ושני המוליכים בשחור במקביל לשקע טעינה אחר?

תודה וברכה למי שיוכל לעזור לי

blzvi

Active member
לקצר את ההתלבטויות שלך

אם מחשב נייד עובד ללא הסוללה ורק בחיבור ישיר לחשמל,הבעיה היא בסוללה החלף סוללה.

yocoit

New member
החזרת מחשב לכשירות מבלי לקנות סוללה

תודה על התשובה גם אם אצליח לקנות סוללה למחשב קצת ישן ,אם שקע הטעינה דורש החלפה הרי שתשאר לי עדיין אותה בעיה . אני רוצה להלחים במקום השקע הדפוק שמחובר לי ללוח האם עם 4 חוטים ,2 באדום ו2 בשחור.שקע אחר מתאים של שואב אבק תקין שיש לו רק 2 חוטים אדום ושחור .האם הלחמה של שני חוטים באדום עם חוט אחד אדום ואותו דבר עם הלחמת שני חוטים בשחור עם חוט בודד תפתור לי את הבעיה? ולא אכפת לי שהמחשב יחובר כל הזמן לחשמל ושהקונקטור ישתלשל מחוץ ללפטופ באופן מאובטח כלשהו...

blzvi

Active member
את זה תיתן לטכנאי מחשבים לעשות

לשקע טעינה יש 3 חוטים שהם משמשים אותו..בלי חיבור של השלושה המטען לא יכנס לפעולה.

yocoit

New member
ועל זה חשבתי לקבל תשובה

אם לשקע צריך 3 חוטים מה תפקידו של החוט הרביעי בצמה...?

blzvi

Active member
כנס ל youtube

חפש How to Repair Charging Port
ותוסיף את דגם המחשב

yocoit

New member
תודה רבה עזרת לי מאוד

בסוף אזרתי אומץ והחלפתי את הקונקטור .עם הסוללה המחשב סרב לעלות ובלי הסוללה הוא עולה מצוין אז הוא מחובר קבוע לחשמל עם כל ההשלכות שיש לזה. והעיקר עובד
תודה ושבת שלום

למעלה