ביטחון עצמי מופרז...

shaniza

New member
ביטחון עצמי מופרז...

מאיפה הם שואבים אותו? אני מתכוונת לגברים שבאים ביציאות כאלו שגורמות לך להרים גבה ולשאול מאיפה זה לעזאזל הגיע... דברים כמו: "אם הייתי רוצה, כבר מזמן היית אצלי ..." או "אני יכול לתת לך מה שלא תמצאי אצל החברות..." כאילו .... מה ??

גברים חסרי ביטחון

אלו הגברים חסרי ביטחון שבגלל חששם להיות טיבעי הם משננים וחושבים איך להיות הכי בוטה...

זה...משהו שמישהו אמר לי...

"אם אני מגיע את לא תיתני לי ללכת עם כל הצניעות ויש צניעות"... מה נראה לכם, והוא אפילו לא ראה אותי...ואני אותו. הגברים האלה..חיים באשליה קשה...

orrin

New member
תראי

יש ארץ כזו שנקראת "ארץ נדמה לי" ובארץ הזו יש מראות שמעוותות ומגדילות - את הביטחון חבר'ה, את הביטחון ולארץ הזאת יש מקום סודי אי שם מעבר לקשת הצבעונית ולענני הצמר גפן הורודים (של הסמים) ומשם מגיעים כל יצורי ארץ ה"בואנה מותק אני יכול לתת לך הכל " לפרטים פנה לרכז האזורי שלך סניף טאואר רקורדס אגף הסרטים

just 20 f

New member
וואו, זה באמת מעצבן...

מה שמצחיק, שלפחות אצלי, במקרה אחד מסוים (כי זו הפעם היחידה שנתקלתי בזה מקרוב) זה בכלל לא עבד!
העיקר להגיד ולהרים את הביטחון העצמי...

orenbarkai

New member
רוצות להבין את זה?

מה שלא הבנתם זה שהאמירה הזו היא לצרכי פנים ולא לצרכי חוץ. כלומר - האמירה הזו באה לחזק "חולשה"/העדר בטחון/דפוס חשיבה כלשהו. זה לא מופנה בכלל אליך זה מופנה פנימה. וגם אם פעם הבחור יראה שזה "לא עובד" התגובה שלו (שוב, מאותן סיבות) תהיה: "סתם אחת, לא שווה" או "לא מתאים לי" או "דפוקה לגמרי זאת". זוכרות את "תלמה ולואיז"? גם הן שואלות את נהג המשאית למה הוא חושב שזה ימשוך מישהי. נסו להבין - אנחנו לא חושבים שזה מושך, אנחנו עושים את זה כי זה מחזק הרגשה אצלנו. זה מגביר את תחושת הכוח. הטיעון שישלף יהיה:"אז אתם מטומטמים, למה זה טוב?" תשובה:"לצרכי פנים" זה נועד ליצור תחושת כוח פנימית

למעלה